Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
10. 2. 2016,
10.10

Osveženo pred

6 let, 7 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0

Natisni članek

Severina Jelena Rozga koncert pustovanje

Sreda, 10. 2. 2016, 10.10

6 let, 7 mesecev

Hrvaški pevki se pričkata glede nastopa v Sloveniji

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0
Največji tekmici hrvaške estrade tokrat tekmujeta, katera je imela na svojem nastopu na tradicionalnem pustovanju v Markovcih večje oziroma bolj zvesto občinstvo.

Severina in Jelena Rozga sta po pisanju hrvaških medijev že leta na bojni nogi. Ni jasno, zakaj, morda si obe želita naziva šefice hrvaške estrade, morda le zato, ker sta obe vročekrvni Dalmatinki. Kakorkoli že, njun zadnji spor se je zakuhal v Sloveniji, natančneje v Markovcih, kjer sta na tamkajšnjem pustovanju te dni nastopili obe.

Z medenih tednov v Markovce Rozga je v Markovcih nastopila v petek, v ponedeljek pa je zbranemu občinstvu zapela tudi Severina, ki je tja prišla neposredno z medenih tednov, ki jih je s svojim svežim ženinom preživljala v Dubaju in v Afriki.

Severina live @ Fašenk v Markovcih

Srce mi je puno kad vas čujem kako pjevate, jer znam da to pjevaju vaša srca... Hvala Markovci, neka ovi naši susreti postanu tradicionalni Posted by Severina on Tuesday, February 9, 2016

Severina je po nastopu na Facebooku objavila video s koncerta in oboževalcem sporočila: "Moje srce je polno, ko slišim, kako pojete, ker vem, da pojejo vaša srca. Hvala, Markovci, naj ta naša srečanja postanejo tradicionalna."

Maskare polako zavrsavaju.. moj tim i ja danas smo dobili informaciju da smo u petak na mom koncertu imali rekordnu posjecenost od kad postoji fašnik u Markovcima. Hvala svima sto ste dosli, volim vas najvise na svijetu. I nadam se da se vidimo uskoro! ❤️

Posted by Jelena Rozga on Tuesday, February 9, 2016

Le dve uri zatem je posnetek koncerta z istega prizorišča objavila tudi Rozga in se ob njem pohvalila: "Z mojo ekipo smo danes dobili podatek, da smo na koncertu v petek imeli rekordno obiskanost, odkar obstaja pustovanje v Markovcih. Hvala vsem, ki ste prišli, rada vas imam najbolj na svetu. In upam, da se kmalu spet vidimo!"

Če že ni zmagala v Markovcih, pa Severina vodi vsaj na družbenih omrežjih: njen video je do zdaj nabral več kot sto tisoč ogledov, Rozgin pa polovico manj.

Ne spreglejte