Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
17. 7. 2020,
12.39

Osveženo pred

3 leta, 9 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2,50

7

Natisni članek

nesreča nesreča Maščevalci napad psa

Petek, 17. 7. 2020, 12.39

3 leta, 9 mesecev

Hollywood se klanja pogumnemu dečku, ki se je izkazal z izjemno potezo #video

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2,50

7

Šestletni Bridger Walker je naredil nekaj nepojmljivega. Ko je v njegovo sestrico skočil pes, je posegel vmes, pri čemer ga je pes ugriznil v obraz. Njegovo pogumno, nesebično dejanje ni ostalo neopaženo niti med zvezdniki. Chris Evans mu zdaj podarja ščit, ki ga je uporabljal pri snemanju filma o super junaku Stotniku Ameriki.

Šestletni Bridger Walker je po napadu psa potreboval dve uri dolgo operacijo poškodovanega obraza in kar 90 šivov. Njegova nesebična in pogumna gesta, s katero je rešil dve leti mlajšo sestrico, pa je ganila mnoge, tudi zvezdnike, kot so Mark Ruffalo, Tom Holland, Hugh Jackman, Anne Hathaway in Chris Evans, poroča CNN.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nikki Walker (@nicolenoelwalker) on

Slednji je dečku poslal videoposnetek, v katerem mu je povedal, da mu podarja ščit super junaka Stotnika Amerike, ki ga je Evans igral. "Stotnik Amerika tukaj. Torej, prebral sem tvojo zgodbo. Videl sem, kaj si storil, in čeprav si v preteklih dneh zagotovo to že velikokrat slišal, ti moram povedati, da si junak. Kar si naredil, je tako pogumno, tako nesebično. Tvoja sestrica je srečna, da te ima za velikega brata. Tvoji starši morajo biti tako zelo ponosni nate," je med drugim igralec povedal v videu. In dodal: "Poiskal bom tvoj naslov in poslal ti bom originalen ščit Stotnika Amerike, ker si ga ti, kolega, zaslužiš." Zaželel mu je tudi hitro okrevanje in dodal, da ga tudi tukaj zagotovo ne bo nič ustavilo.

O dečku je na svojem profilu na Instagramu pisala tudi igralka Anne Hathaway, ki je zapisala, da sama sicer ni super junakinja, a da prepozna super junaka, ko ga vidi. "Samo upam lahko, da sem v svojem življenju vsaj pol toliko pogumna, kot si ti, Bridger." Ter mu zaželela čim lažje okrevanje.

Da so dečka opazili igralci, ki so otroke po vsem svetu navdušili v vlogi super junakov, zbranih pod imenom Maščevalci, je poskrbela njegova teta. Na družbenih omrežjih je namreč delila Bridgerjevo zgodbo in pozvala Maščevalce, naj se zavedajo, da se je njihovim vrstam pridružil nov super junak. Komaj šestletnik je o grozljivi prigodi povedal, da je preprosto želel rešiti sestrino življenje. "Če bi že kdo moral umreti, sem mislil, da bi to moral biti jaz," je pogumni deček povedal po napadu psa, še piše CNN.

Chris Evans
Planet TV Igralec zaradi psihičnih težav skoraj zavrnil glavno vlogo v tem filmu
Stotnik Amerika
Planet TV Vlogo Stotnika Amerike je zavrnil kar dvakrat
Maščevalci: Zaključek
Trendi V novih Marvelovih filmih tudi transspolni in homoseksualni superjunaki #video
Ne spreglejte