Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
26. 3. 2020,
11.39

Osveženo pred

4 leta, 1 mesec

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,80

Natisni članek

Steve Irwin Bindi Irwin Avstralija Koronavirus poroka

Četrtek, 26. 3. 2020, 11.39

4 leta, 1 mesec

Hči lovca na krokodile si je sredi pandemije privoščila drzno potezo #video

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,80

Bindi Irwin, hči slavnega lovca na krokodile Steva Irwina, je sredi pandemije zaradi novega koronavirusa skočila v zakon, pa čeprav so poroke v tem času močno odsvetovane, nekje celo prepovedane.

Kim Kardashian
Trendi Kim Kardashian koronavirus brezbrižno obrnila sebi v prid #video

Za Bindi Irwin, hči pokojnega avstralskega naravoslovca, slavnega lovca na krokodile Steva Irwina, je bil včerajšnji dan nekaj posebnega, saj se je poročila v avstralskem zasebnem družinskem živalskem vrtu.

Bindi je bila stara osem let, ko je izgubila očeta. | Foto: Getty Images Bindi je bila stara osem let, ko je izgubila očeta. Foto: Getty Images Novico o skoku v zakonski stan je delila na svojem profilu na Instagramu, kjer je zapisala, da se je poročila s svojim najboljšim prijateljem ter da sta se za poroko sredi pandemije odločila zato, ker sta jo načrtovala več kot eno leto. 

"Morala sva spremeniti skoraj vse, saj nisva imela svatov. To je bila težka odločitev, a pomembno je, da so vsi varni," je zapisala in razkrila, da ji je mama pomagala pri pripravi, brat jo je pospremil do oltarja, nato pa so po obredu skupaj prižgali svečo v spomin njenemu očetu.

Steve Irwin je umrl leta 2006 med snemanjem dokumentarnega filma o morskem svetu, ko ga je v prsi s konico repa zabodel strupen morski bič.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

March 25th 2020 ❤️ We held a small ceremony and I married my best friend. There are no words to describe the amount of love and light in my heart right now. We’ve planned this beautiful day for nearly a year and had to change everything, as we didn’t have guests at our wedding. This was a very difficult decision but important to keep everyone safe. We wish all of our friends and family could have been there with us, however it’s lovely that we will be able to share photos and videos. Right now we’re encouraging the world to hold onto hope and love, which will carry us forward during this profound time in history. Today we celebrated life and revelled in every beautiful moment we shared together in our Australia Zoo gardens. Mum helped me get ready, Robert walked me down the aisle, Chandler became my husband and together we lit a candle in Dad’s memory. We shared tears and smiles and love. Thankfully, since we all live at Australia Zoo as a family, we could be there for each other. To everyone reading this - stay safe, social distance and remember LOVE WINS!

A post shared by Bindi Irwin (@bindisueirwin) on

Njuna poroka je ujezila mnoge ljudi

A čeprav je šlo za srečen trenutek, se z Bindijino odločitvijo marsikdo ne strinja, saj so vsi dogodki in obredi v tem času močno odsvetovani, ponekod celo odpovedani.

Tudi v Avstraliji je zgolj nekaj ur po njuni poroki začel veljati odlok, da so na porokah poleg ženina in neveste dovoljeni zgolj dve priči in matičar. Skupno torej največ pet ljudi.

Bindi z zdajšnjim možem Chandlerjem (desno), mamo Terri in bratom Robertom. | Foto: Getty Images Bindi z zdajšnjim možem Chandlerjem (desno), mamo Terri in bratom Robertom. Foto: Getty Images

Bindi in njen ženin Chandler Powell sta imela, sodeč po zgornjem posnetku, na svojem obredu veliko več povabljencev, in čeprav v času njunega skoka v zakon takšna poroka še ni bila prepovedana, sta vseeno ujezila številne ljudi, ki so jima očitali, da dajeta slab zgled, ter kritizirali njuno odločitev, da poroke glede na razmere vseeno nista odpovedala.

Tudi pri nas so vse marčevske in aprilske poroke odpovedane, tiste načrtovane za maj in junij, pa za zdaj še ne.

poroka
Trendi Vse marčevske in aprilske poroke v Sloveniji so odpovedane
Ne spreglejte