Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
14. 7. 2014,
9.42

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2

Natisni članek

Louis Vuitton

Ponedeljek, 14. 7. 2014, 9.42

8 let

Gisele Bündchen in Louis Vuitton na osrednjem igrišču

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2
Brazilska manekenka Gisele Bündchen je pokal nogometnega prvenstva zmagovalcem predala v svetlomodri obleki Louis Vuitton.

Če je bil pokal svetovnega prvenstva shranjen v luksuznem kovčku francoske modne znamke Louis Vuitton, je prav, da se vanjo obleče tudi oseba, ki ga preda.

Brazilka Gisele Bündchen, ena izmed najbolj znanih in najbolje plačanih manekenk na svetu, je imela čast, da je na štadionu Maracana zmagovalcu nogometnega prvenstva podelila pokal.

Svetlomodra obleka z malce temnejšimi našitki iz kolekcije 2015 je bila odlična izbira, v kateri je lahko 33-letna manekenka pokazala svoje dolge porjavela noge. Poleg je nosila opazne, odštekane belo-črne čevlje iz iste kolekcije.

Gisele, ki je ambasadorka monde hiše Louis Vuitton, je pri predaji pomagal upokojeni španski branilec Carles Puyol, član ekipe, ki je prestižno lovoriko v nogometu osvojila leta 2010. Na žalost ji pri nalogi ni pomagal kolega z naslovnice Vogue, brazilski nogometni heroj Neymar, saj je po poškodbi na tekmi proti Kolumbiji na "bolniški".

V nedeljo je na Instagramu objavila fotografijo iz avtomobila, na kateri je videti, da je pokal še v kovčku, in zapisala: "Ali naj obdržim pokal? Hahaha."

V soboto pa je mati dveh otrok na Instagramu objavila fotografijo sebe, kako pozira ob pokalu, in pripisala: "Velika čast je, da zastopam svojo državo in ljudi Brazilije na jutrišnji slovesnosti. Lepo je videti, kako ima šport moč, da poveže svet. Zelo sem hvaležna, da sem del tega trenutka."

Na prireditvi jo je spremljal mož Tom Brady, ki je podobno kot Gisele nogometni navdušenec, saj je ameriški nogomet njegova služba.

Ker Giseline korenine izhajajo iz Nemčije, je bila verjetno toliko bolj vesela, da je lahko pokal predala svojim sonarodnjakom.

Ne spreglejte