SiolNET. Trendi Svet znanih
3,84

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Elon Musk spet šokiral: dobil je dvojčka z eno od svojih zaposlenih

3,84

termometer

Elon Musk |  | Foto: Reuters
Foto: Reuters

Medtem ko je s kanadsko pevko pričakoval otroka, mu je druga ženska rodila dvojčka.

Ameriški milijarder Elon Musk je novembra lani postal oče dvojčkov, informacija o tem pa je v javnost prišla šele zdaj, skupaj z zelo nenavadnimi okoliščinami, v katerih sta se otroka rodila.

Mati dvojčkov je Shivon Zilis, izvršna direktorica Neuralinka, Muskovega startup podjetja za umetno inteligenco, otroka pa sta se rodila le nekaj tednov pred tem, ko se mu je s kanadsko pevko Grimes rodil drugi otrok. V tistem času je Musk sicer v javnosti razlagal, da sta se z Grimes "delno razšla".

Elon Musk Grimes Trendi Presenečenje! Elon Musk je dobil še enega otroka.

Shivon Zilis se je v podjetju Neuralink zaposlila leta 2017, do leta 2019 pa je bila tudi direktorica projekta umetne inteligence v Tesli. Po pisanju Business Insiderja je bilo načrtovano tudi, da bo po Muskovem prevzemu vodila družbeno omrežje Twitter, a je ta poteza kontroverznega podjetnika za zdaj ustavljena.

Shivon Zilis | Foto: Profimedia Foto: Profimedia

O odnosu Muska in Shivon Zilis za zdaj ni znanega nič drugega, javnost verjetno ne bi izvedela niti za otroka, če ne bi mediji izbrskali zahteve, ki sta jo vložila na sodišče v Teksasu in v s katero želita otrokoma nadeti njegov priimek, materin priimek pa bosta nosila kot srednje ime.

Elon Musk ima zdaj skupno devet otrok – oziroma toliko jih je znanih v javnosti.

Preberite še:

Elon Musk, Tesla Trendi Sin Elona Muska spreminja spol in prekinja vezi z očetom Elon Musk novo dekle Trendi Najbogatejšega Zemljana ujeli z novim dekletom #foto
Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin