Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
28. 4. 2015,
13.43

Osveženo pred

7 let, 12 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2

Natisni članek

Bruce Jenner Kardashian

Torek, 28. 4. 2015, 13.43

7 let, 12 mesecev

Bruce Jenner bo novo življenje kot ženska obeležil pred kamerami

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2
Bruce Jenner je v odmevnem intervjuju z Diane Sawyer, ki si ga je ogledalo več milijonov gledalcev, spregovoril o spremembi spola. Kamere bodo spremljale tudi nadaljevanje njegove poti kot ženska.

Bruce Jenner, nekdanji olimpijec in zvezdnik šova družine Kardashian, je v intervjuju na televizijskem kanalu ABC potrdil, da je v procesu spreminjanja spola. Da je njegova prava identiteta ženska, se je zavedel že v otroštvu, za spremembo spola pa se je odločil šele pri 65 letih. V iskrenem intervjuju je izdal, da so ga privlačile in ga še vedno privlačijo le ženske, terapije za spremembo spola pa je začel že v osemdesetih. Te je prekinil, ko je spoznal Kris – menedžersko mamo klana Kardashian –, a se je po njuni ločitvi spet opogumil. Spol si bo v kratkem spremenil tudi operativno. Že poleti osem delov serije o Jennerjevi spremembi spola Na programu Sky Channel so napovedali osem delov serije, ki bo dokumentirala Jennerjevo intimno zgodbo, njegovo preobrazbo in kako bo ta vplivala na odnose z družino in prijatelji. Bruce želi s svojo zgodbo utreti pot tistim, ki so v podobnem položaju, a jih okoliščine zadržujejo pri izražanju svoje prave identitete.

Vsaka epizoda bo dolga eno uro, prvo pa naj bi videli že 27. julija. Producenti naslova serije še niso razkrili. Zvezdnika podpirajo številna družina in gledalci Jenner ima iz treh zakonov šest otrok, Burta, Cassandro, Brandona, Brodyja, Kendall in Kylie, ter tri pastorke in enega pastorka, Kourtney, Kim, Khloe in Roba Kardashiana, vsi pa so mu pri tej življenjski odločitvi tudi javno izrazili veliko podporo. Bruceova zgodba je deležna veliko neodobravanj, a je hkrati navdihnila tudi številne oboževalce po vsem svetu. Zvezdnik upa, da bo s tem razbil nekaj tabujev.

Ne spreglejte