SiolNET. Trendi Svet znanih
0,57

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Britney Spears se hoče po 12 letih znebiti očetovega skrbništva

0,57

termometer

Britney Spears | Britney noče več imeti očeta za svojega skrbnika. | Foto: Getty Images
Britney noče več imeti očeta za svojega skrbnika. Foto: Getty Images

Nekdanja popzvednica Britney Spears je zaradi težavne preteklosti že 12 let pod skrbništvom svojega očeta in odvetnika, a si zdaj želi, da bi se ga končno osvobodila.

Oče Britney Spears, Jamie Spears, je bil skupaj z njenim odvetnikom od leta 2008 njen zakoniti skrbnik. Nadzirala sta njeno kariero, finance, zdravstveno stanje in zasebno življenje. A ker je moral Jamie zaradi zdravstvenih težav začasno prekiniti skrbništvo, je slavna pevka ugotovila, da si ne želi, da bi imel njen oče še naprej v rokah vajeti njenega življenja.

S tem se močno strinja tudi njen odvetnik Samuel D. Ingham III, ki predlaga, da sodišče upošteva Britneyjino željo, da skrb zanjo prevzame njena asistentka Jodi Montgomery, ki je zadnje leto za zvezdnico skrbela podobno kot njen oče. Britney naj bi na sodišču poudarila, da se ne želi povsem osvoboditi skrbništva, temveč zgolj "najti primernejšega skrbnika".

Jodi je vskočila, ker je imel Jamie ponavljajoče se zdravstvene težave s črevesjem, po vrhu vsega pa se vse slabše razume s svojima vnukoma, Britneyjinima sinovoma. Eden od njiju je na Instagramu o svojem dedku celo dejal, da "lahko umre". 

Za nameček se je na sodišču vmešala še Britneyjina mama Lynne, ki je vložila dokumente z željo, da pridobi svoj kos hčerkinih financ. 

Po končanih  večletnih nastopih v Las Vegasu si ne želi več nastopati in ustvarjati glasbe. | Foto: Getty Images Po končanih večletnih nastopih v Las Vegasu si ne želi več nastopati in ustvarjati glasbe. Foto: Getty Images

Ne želi si več delati nove glasbe

Sicer pa si 38-letna glasbenica, ki je nekoč veljala za eno največjih popzvezdnic na svetu, menda sploh ne želi več ustvarjati glasbe. 

To je marca letos na Instagramu razkril njen sin Jayden, ki je dejal, da je mamo vprašal o tem, kaj se je zgodilo z njeno glasbo. Odgovorila mu je: "Ne vem, ljubček, mislim, da bom preprosto odnehala." Tudi v sodnih dokumentih je zapisano, da si ne želi več nastopati.

Preverite tudi:

Britney Spears Trendi Oče Britney Spears se odziva na obtožbe, da je njegova ujetnica #video Britney Spears Trendi Kaj se dogaja z Britney? So zadnje objave res klic na pomoč? #video

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 1
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin