Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Branka Grbin

Ponedeljek,
21. 1. 2019,
10.43

Osveženo pred

5 let, 3 mesece

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Yellow 5,64

1

Natisni članek

zveza Angelina Jolie Brad Pitt Charlize Theron

Ponedeljek, 21. 1. 2019, 10.43

5 let, 3 mesece

Brad Pitt zdaj hodi s "sovražnico" svoje bivše

Branka Grbin

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Yellow 5,64

1

Brad Pitt, Charlize Theron | Charlize in Brad naj bi bila par en mesec. | Foto Getty Images

Charlize in Brad naj bi bila par en mesec.

Foto: Getty Images

Ameriški mediji poročajo o novem hollywoodskem paru. To naj bi bila Charlize Theron in Brad Pitt, ki naj bi zvezo začela pred enim mesecem. A medtem ko so mnogi navdušeni nad novico, je Angelina Jolie vse prej kot to.

Končno sta se našla najlepša igralca Hollywooda, so prepričani mnogi, ko so slišali za novico, da naj bi bila Charlize Theron in Brad Pitt par. A tudi tokrat ne gre brez drame, saj naj bi bila Charlize že leta na bojni nogi z Bradovo nekdanjo ženo Angelino Jolie, s katero se menda ne preneseta, v laseh pa sta si predvsem zaradi filmskih vlog.

angelina jolie, charlize theron
Trendi Angelina Jolie v vojni s Charlize Theron

Stalno prerekanje zaradi vlog

"Prerekanje zaradi filmskih vlog se je začelo že dolgo nazaj, a kot kaže, se še kar ne bo prenehalo," je za ameriške medije izdal vir. "Sovraštvo med njima ne preneha. Zdi se, kot da režiserji uživajo, ko obema ponudijo scenarij za isto vlogo, nato pa prepustijo, da obračunata druga z drugo," je dejal vir za Radar Online.

Nazadnje naj bi si v lase skočili zaradi prihajajoče priredbe klasike Frankensteinove neveste, za katero so si menda v glavni vlogi zaželeli Angelino, Charlize pa naj bi bila naslednja izbira. A Angie naj bi se izmikala podpisu pogodbe in s tem onemogočala Charlize, da bi iskala druge vloge.

Podobno naj bi bilo s filmom Umor na Orient Ekspresu, del katerega bi sprva morala biti tudi Theronova, nato Joliejeva, a na koncu je vlogo dobila Michelle Pfeiffer.

Tudi za film Turist iz leta 2014 naj bi se najprej dogovarjala Charlize, a jo je zavrnila in jo sprejela Angelina, poroča britanski Daily Mail.

Angelina in Brad se nista razšla v dobrih odnosih. | Foto: Getty Images Angelina in Brad se nista razšla v dobrih odnosih. Foto: Getty Images

Zdaj še spor zaradi Brada Pitta?

Kot kaže, se bo njun odnos še bolj ohladil, odkar je v javnost prišla novica, da naj bi imela Charlize romantično razmerje z Angelininim nekdanjim možem. Viri pravijo, da ju je predstavil nihče drug kot Charlizin nekdanji - Sean Penn.

Njuna zveza naj bi se začela okrog božiča in v tistem času sta menda preživela veliko časa skupaj, čeprav 43-letna Južnoafriška igralka še ni spoznala njegovih otrok, ki jih ima z Angelino. Brad je z nekdanjo ženo od šestih posvojil tri otroke, Charlize pa ima posvojena dva.

Sicer pa tudi Brad ni v najboljših odnosih z Angelino, s katero se nista razšla v dobri luči. Angelina mu je očitala psihično nasilje nad otroki, poleg tega pa naj bi ga poskušala prikrajšati še za skrbništvo. Njune ločitvene vojne še vedno ni konec.

Preverite tudi:

Angelina Jolie, Brad Pitt
Trendi Brad Pitt se brani: Angelini naj bi plačal že več kot 9 milijonov
Angelina Jolie, Brad Pitt
Trendi Ločitev Angeline Jolie in Brada Pitta je spet postala dramatična #video
Ne spreglejte