Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Branka Grbin

Četrtek,
9. 8. 2018,
9.25

Osveženo pred

5 let, 8 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,43

Natisni članek

ločitev Brad Pitt Angelina Jolie

Četrtek, 9. 8. 2018, 9.25

5 let, 8 mesecev

Brad Pitt se brani: Angelini naj bi plačal že več kot 9 milijonov

Branka Grbin

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,43
Angelina Jolie, Brad Pitt | Foto Getty Images

Foto: Getty Images

Po tem, ko je Angelina Jolie svojega nekdanjega moža Brada Pitta obtožila, da ji do zdaj ni plačal "smiselne preživnine" za njunih šest otrok, so se oglasili Bradovi pravni zastopniki.

Bradu Pittu so v bran stopili kar njegovi odvetniki, ki pravijo, da je Angelina Jolie velika manipulatorka in lažnivka, saj naj bi ji Brad v zadnjih dveh letih izplačal več kot 9 milijonov dolarjev (kar je približno 7,6 milijona evrov).

Odvetniki so se s tem odzvali na zadnjo Angelinino pritožbo sodišču, da ji Brad od septembra 2016, ko je vložila zahtevo za ločitev, ni izplačal preživnine.

Angelina Jolie, Brad Pitt
Trendi Ločitev Angeline Jolie in Brada Pitta je spet postala dramatična #video

"Angelina vse obrača sebi v prid"

Ameriška spletna stran TMZ je pridobila dokumente, ki kažejo na to, da je Brad Angelini posodil 8 milijonov dolarjev (6,8 milijona evrov) za nakup hiše, v kateri trenutno živi, ter ji dal še dodatnih 1,3 milijona dolarjev (približno 1,1 milijona evrov) za preživljanje njunih šestih otrok.

Bradovi odvetniki še pravijo, da Angelina in njeni odvetniki uporabljajo grde zvijače ter manipulacije z mediji. Pri tem so izpostavili prav trenutno poročanje o tem, da si Angelina želi hitre ločitve.

Odvetniki na Bradovi strani dodajajo, da so bili oni tisti, ki so pretekli teden predlagali pohitritev postopka ločitve, ter poznejše dogovarjanje glede preživnine in delitve nepremičnin, a je Angelina vse skupaj obrnila sebi v prid in medijem predala informacijo, da si je tega prva zaželela ona, ne Brad, poroča TMZ.

Angelina Jolie, Brad Pitt | Foto: Getty Images Foto: Getty Images

Angelina in Brad sta postala par leta 2005, a sta se poročila šele devet let pozneje. Njun zakon je trajal le dve leti, ločitev pa postaja vse bolj javna in umazana. Dogovor glede skrbništva nad šestimi otroki še vedno ni zaključen.

Ne spreglejte