SiolNET. Trendi Svet znanih
1,75

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Ločitev Angeline Jolie in Brada Pitta je spet postala dramatična #video

1,75

termometer

Čeprav sta ločitveni postopek začela že septembra 2016, se Angelina Jolie in Brad Pitt še kar nista legalno ločila in dogovorila o skrbništvu nad njunimi šestimi otroki. Igralka nekdanjega zdaj obtožuje, da ne plačuje preživnine.

Angelina Jolie se je včeraj na sodišču pritožila, da Brad Pitt že leto in pol ni plačal smiselne preživnine in da bo denar od njega izsilila po pravni poti, če bo treba. To je potrdila tudi igralkina odvetnica, pri čemer pa ni jasno, kaj natanko mislita s "smiselno preživnino".

Bradov tiskovni predstavnik tega še ni komentiral, se je pa oglasil njegov bližnji prijatelj in ga branil. "Brad izpolnjuje svoje dolžnosti," je dejal.

Angelina Jolie Brad Pitt Trendi Angelina Jolie in Brad Pitt se ločujeta

"Angelina si želi čimprejšnje ločitve"

Medtem ko Bradovi zastopniki molčijo, pa se je na Angelinini strani oglasila še njena tiskovna predstavnica, ki je pojasnila, da "Angelina s to pritožbo stremi k čimprejšnjemu zaključku zakona, ki bo lahko sprostil poti za naslednja poglavja njunih življenj, hkrati pa jima omogoča, da še naprej ostaneta predana starša svojim otrokom".

Kalifornijski zakon veleva, da sta oba starša odgovorna za podporo svojih otrok, glede na sporazum, ki sta ga dosegla. A v javnosti ni znano, kakšnega, če sploh, sta dosegla zvezdnika.

Angelina Jolie, Brad Pitt Foto: Getty Images

Brada obtožuje že od samega začetka

Hollywoodska igralca sta postopek ločitve začela septembra 2016, ko je zanj zaprosila Angelina, ter kot razlog za konec zakona navedla nepremostljive razlike. Ob tem je zaprosila za polno fizično skrbništvo nad njunimi šestimi otroki, ki so zdaj stari od 9 do 16 let.

Njun razhod je bil vse prej kot lep, saj je Angelina Brada kmalu po tem obtožila grobega znašanja nad otroki na njegovem zasebnem letalu. Incident so morali celo obravnavati agenti FBI in socialna služba, ki pa so Pitta pozneje oprostili vseh obtožb.

Angelina Jolie Brad Pitt Trendi Policija preiskuje, ali je bil Brad Pitt nasilen do otrok Brad Pitt, angelina jolie Slavni Angelina Jolie in Brad Pitt dosegla dogovor: Pitt na teste za droge

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 11
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin