Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sobota,
9. 5. 2020,
9.57

Osveženo pred

3 leta, 11 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,88

4

Natisni članek

postava Koronavirus izolacija Elizabeth Hurley

Sobota, 9. 5. 2020, 9.57

3 leta, 11 mesecev

54-letna zvezdnica izolacijo preživlja v kopalkah in seksi perilu #video

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,88

4

Manekenka in igralka Elizabeth Hurley tedne izolacije skupaj s sinom, mamo, teto in najboljšim prijateljem preživlja v svoji hiši na angleškem podeželju, kjer rada skoči v kopalke ali kombinežo, fotografije pa s sledilci deli na svojem Instagramu.

Zadnje tedne se Elizabeth Hurley s sinom Damianom mudi na angleškem podeželju, kjer ima hišo in ogromno posestvo. Tam namreč zvezdniški duo skupaj z Elizabethino mamo Angelo in njeno teto preživlja izolacijo.

Teta, ki je stara nekaj čez 70 let, se je na igralkinem posestvu izolirala, ker zaradi starosti sodi med ogroženo skupino, zato ji je igralka želela zagotoviti varnost. Enako velja za enega njenih najboljših prijateljev, ki prav tako začasno biva pri njej.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Day 11 of my family’s lockdown in Herefordshire and I finally washed my hair, put on some make up and found time to post. In these scary times I feel incredibly lucky to live in the countryside and have lots of outside space. As well as my son, I have seven other people living with me including my 79 year old mother and her sister- also in her late 70’s- and one of my best friends who is in the highest risk group with severe respiratory problems. Keeping everyone as safe as possible (and fed) is a full time job 😉. We all are full of the highest admiration for our wonderful NHS staff and are doing everything we can to not add to their burden. Thank God it’s Sat night and we can r-e-l-a-x and take a break from being glued to the news 💃🏻💃🏻💃🏻#stayhome #staysafe #nhsheroes

A post shared by Elizabeth Hurley (@elizabethhurley1) on

"V teh strašnih časih sem neverjetno srečna, da živim na podeželju in imam okrog hiše veliko prostora. Poleg mojega sina trenutno z mano živi še sedem drugih ljudi, vključno z mojo 79-letno mamo in njeno sestro, ki je prav tako v poznih 70., in pa enim mojih najboljših prijateljev, ki zaradi respiratornih težav sodi v visoko rizično skupino. Moje delo je trenutno to, da skušam vse ohraniti kar se da zdrave (in site)," je med drugim zapisala v objavi na začetku karantene.

A več pozornosti kot sam zapis je pritegnila fotografija, ki jo je objavila ob vseh teh besedah. Namreč postavna zvezdnica se je pred objektiv postavila v seksi prozorni kombineži. Kar so njeni oboževalci tudi opazili in nemalo jih je komentiralo, kako lepa in zapeljiva je videti.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Spring has sprung #stayhome 😘

A post shared by Elizabeth Hurley (@elizabethhurley1) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Happy 80th Birthday, to my glorious Mummy ❤️❤️❤️❤️❤️❤️ #lockdownbirthday #stayhome #bestmama

A post shared by Elizabeth Hurley (@elizabethhurley1) on

Tudi v naslednjih tednih izolacije je sledilce redno obveščala o dogajanju na posestvu. Med drugim si je druščina zakurila kres, Elizabeth je poprijela za motorno žago in malo uredila okolico, njen sin je praznoval 18., njena mama pa 80. rojstni dan.

In ker so se temperature v zadnjih dneh tudi na Otoku dvignile, je zvezdnica skočila v roza bikini ter svojo osupljivo postavo pri 54. letih znova ponosno pokazala svetu. Tudi sicer je Elizabeth znana po tem, da pogosto pozira v kopalkah ter nato fotografije s sledilci deli na Instagramu. Nekaj si jih lahko ogledate na videoposnetku na vrhu članka.

Trendi Neverjetna podobnost mame in sina: videti sta kot sestri #video
Trendi Bi ga prepoznali? To je sin slavne manekenke #video
Trendi Pri 54 letih še vedno navdušuje v bikiniju #video
Ne spreglejte