SiolNET. Trendi Projekt Diva
0,12

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Prej in potem: detektivka, ki želi priti resnici do dna #foto

0,12

termometer

Bernarda Škrabar
Foto: Planet TV

V oddaji Projekt Diva ekipa strokovnjakov vsak teden eni izbranki omogoči, da zasije tako, kot si je sama vedno želela. To nedeljo so preobrazili žensko, ki ima svojo lastno detektivsko agencijo in katere delo lahko povzamemo z enim stavkom - priti resnici do dna, ne glede na vse. 

Za detektivsko delo so potrebni visoka sposobnost prilagajanja in koncentracije, trdo delo ter ohranjanje mirnih živcev pod skrajno stresnimi situacijami. "To delo je vse drugo kot podoba, ki nam jo prikazujejo akcijski filmi," je odkrita poklicna detektivka Bernarda Škrabar, ki se s tem delom ukvarja že več kot 12 let. 

ekipa projekt diva Foto: Planet TV

Bernarda zaradi narave svojega poklica ne nosi veliko barv. Pri delu se mora vedno zliti z okolico, tako pri detektivskem delu na terenu kot pri poslovnih sestank. Ker pa že od otroštva občuduje ženske like detektivk v filmih iz 50. in 60., se je kreativna ekipa odločila, da jo bo uredila v duhu vintage detektivke. Lucija Gubenšek je zanjo zato izbrala rdeče-črno kombinacijo pikčaste bluze in daljšega retro krila. Da bi se čim bolj približala videzu detektivk iz prejšnjega stoletja, ji je dodala tudi črno čepico.

projekt diva Foto: Planet TV

Empera, ki je bil povsem očaran nad Bernardinimi mandljastimi očmi, je detektivko naličil v retro stilu, ki pa ga je nekoliko posodobil. Posebno pozornost je namenil očem, ki jih je spretno zadimil in poudaril ter naredil njen pogled še bolj zapeljiv.

Oblikovalka pričeske Aska Kajtazovič je njene lase močno nakodrala ter Bernardi naredila nekoliko nižjo prečo, s tem se je približala stilu 20. in 30. let, Miran Juršič pa si je za končno fotografijo zamislil mistično sceno v stilu filmov noir in poskrbel, da je Bernarda zablestela kot skrivnostna detektivka iz kakšnega detektivskega romana.

Bernarda Škrabar Foto: Planet TV

V povsem svežih stilskih preobrazbah lahko uživate vsako nedeljo ob 18.20 na Planet TV.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 4
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin