SiolNET. Trendi Potovanja
Oglasno sporočilo
  • Messenger
  • Messenger

Tako zapeljivo, tako čutno – zima je kot nalašč za pobeg v dvoje!

Oglasno sporočilo

S ponudbo MOONLIGHT SPA EXPERIENCE za pare očarljivega Falkensteiner Hotel & Spa Iadera odkrijte novo raven intimnosti in povezanosti z dodatnim bonusom – spa je ob sobotah zvečer odprt za vse!

2105_MrMrspPorter_falkensteiner-iadera-outdoor_186 | Foto:

Intimni odnosi so poleg zaupanja, sprejemanja in čustvene povezanosti ključni za stabilnost dolgoročnih odnosov. Kakovostni intimni odnosi, so pokazale številne raziskave, dajejo občutek smisla in pripadnosti, bogatijo življenje in ga podaljšujejo. Odmik od rutine in skupno uživanje, stran od vsakodnevnega stresa, bo okrepilo odnos in vrnilo strastne intimne trenutke.

Kraljevska obravnava, ki si jo zaslužite

Kaj pa čutna masaža v dvoje z dišečimi svečkami? Ali pa eksotični ritual s peno hamam, masaža s peno na toplem kamnu, ki dvigne intimnost na povsem novo raven? In skupno plavanje v toplem bazenu ob soju sveč? S ponudbo MOONLIGHT SPA EXPERIENCE od 4. novembra do 18. decembra v Falkensteiner Hotel & Spa Iadera pri Zadru odkrijte najbolj čutno plat wellnessa. Zapeljivo, erotično, očarljivo in edinstveno!

1 / 3
2 / 3
3 / 3

Mali nočni spa užitki

Ob sobotah zvečer od 20.00 do 24.00 pa prava poslastica za vse, ki se imate radi! Veličasten center AQUAPURA SPA bo v tem času odprt za vse, za to nočno senzacijo spa vam ni treba biti hotelski gost! In med tem, ko sta zunaj tema in zima, ali je kaj bolj zapeljivega od topline savne in čutnih tretmajev, ki razveselijo vse čute?

iadera_kam9820-512 | Foto:

Naučite se v paru, kako se naredi piling in se ga čutno vmasira svojemu partnerju, uživajte v zapeljivem ritualu aufguss − vrtinčenju zraka v savni, sprostite se v enem od intimnih območij Black SPA, ob soju sveč.

Spa izkušnja s petimi zvezdicami

Falkensteiner Hotel & Spa Iadera, obdan s turkizno modrim morjem in zelenjem na polotoku Punta Skala, navdušuje s svojo impresivno arhitekturo in vrhunsko gastronomsko ponudbo. Šest bazenov, svet savn z edinstveno, panoramsko savno s pogledom na zadrski arhipelag, hamam in številni tretmaji s smiljem, sivko, rožmarinom in morsko soljo – spa center AQUAPURA SPA se razteza na 6.000 kvadratnih metrih in je kot ustvarjen za nepozabne trenutke sprostitve. To zimo odkrijte posebno dimenzijo miru, harmonije in hedonizma v dvoje in začinite svoje ljubezensko življenje s pravo dozo čutnosti!

Borik_1 | Foto:

Preverite posebno ponudbo jesenskih paketov razvajanja:

Odkrijte Moonlight SPA in osrečite svojega partnerja

Sanjske počitnice z nočnim spajem na morju

Tretma v hamamu, ki se ga boste še dolgo spominjali

Holistične počitnice z nočnim spajem v Dalmaciji

Wellness tretmaji, s katerimi boste postali najboljša verzija samega sebe.

Naročnik oglasnega sporočila je Borik d.d.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin