Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
20. 1. 2015,
15.30

Osveženo pred

7 let, 12 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2

Natisni članek

rokomet Doha Katar hotel

Torek, 20. 1. 2015, 15.30

7 let, 12 mesecev

Sanjski hotel, v katerem počivajo slovenski rokometaši (foto)

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2
V Dohi, prestolnici Katarja, tik ob peščeni plaži, obkrožen s palmami in bazenom, stoji hotel s petimi zvezdicami, v katerem med svetovnim prvenstvom prebiva slovenska rokometna reprezentanca.

Luksuzni hotel Grand Hyatt Doha je s svojimi stolpiči in peščenim pročeljem videti kot palača iz Tisoč in ene noči. Petzvezdnični kompleks, ki je lani s svojim spajem osvojil naziv najboljšega na svetu v kategoriji prestižnih hotelskih nastanitev, je med svetovnim rokometnim prvenstvom tudi dom slovenskih rokometašev.

Kopalnice v marmorju in dostop do zasebne plaže Kompleks se lahko pohvali s kar 249 sobami in suitami različnih velikosti, notranja oprema pa je izbrana v sodobnem arabskem slogu. Standardne sobe so velike 40 kvadratnih metrov in opremljene z veliko posteljo, razkošno kopalnico, obloženo z marmorjem, vsaka soba pa ima tudi izhod na balkon ali teraso.

Za tiste, ki želijo več prostora in udobja, so na voljo še enkrat večje suite, ki se pohvalijo z razgledom na morje in plažo. Najbolj petičnim gostom (z globljimi žepi) pa so na voljo kar 175 kvadratnih metrov velika stanovanja z dostopom do hotelske plaže. Vile, kot so jih poimenovali, obsegajo dve spalnici, dnevno sobo, kuhinjo in jedilnico ter razkošno kopalnico s prho in masažno kadjo.

Bi raje zaplavali v morju ali bazenu? Ob že omenjenem nagrajenem središču za razvajanje telesa in duha se lahko gostje hotela Grand Hyatt Doha sončijo na zasebni, 400 metrov dolgi peščeni hotelski plaži ter se osvežijo v zunanjem ali notranjem bazenu.

V hotelu ne manjka niti popolno opremljen fitnes, blizu pa je tudi igrišče za golf. Avanturistični gostje se lahko podajo tudi na podvodni ribolov ali se preizkusijo v katerem od vodnih športov.

Cena za nočitev med 200 in 1.300 evri Poskrbljeno je tudi za kulinarične užitke in družabno življenje. Lačni lahko izbirajo med štirimi restavracijami, si privoščijo pijačo v hotelskih barih ali se pustijo zapeljati v središče Dohe. Na letališče pa vas zapeljejo kar z limuzino. Za nočitev v hotelu bi odšteli med 200 (za standardno sobo) in 1.300 evri (za nočitev v vili).

Ne spreglejte