Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
6. 10. 2023,
8.16

Osveženo pred

6 mesecev, 3 tedne

Oglasno sporočilo

Natisni članek

Karibi dopust Počitnice.si Dominikanska republika počitnice potovanja PR članek

Petek, 6. 10. 2023, 8.16

6 mesecev, 3 tedne

Na zimske počitnice v Dominikansko republiko po TOP ceni!

Oglasno sporočilo

Če niste ljubitelji megle, mraza in padavin, boste v prihodnjih tednih verjetno iskali možnosti za pobeg na toplo. Dovolite, da vam prihranimo čas in stres: pregledali smo namreč ponudbe počitnic v toplih krajih in lahko vam namignemo, kje se letos splača preživeti zimo – v karibski Dominikanski republiki, ki je to zimo dostopna, kot ni bila še nikoli!

shutterstock_1783804547 | Foto: Shutterstock Foto: Shutterstock

Karibi so v zadnjih letih postali izjemno priljubljena in cenovno dostopna zimska počitniška destinacija evropskih turistov, tudi Slovencev. Še posebej izstopa Dominikanska republika, ki si s sosednjim Haitijem deli otok Hispaniol in je v obdobju od oktobra do maja popolna počitniška izbira za vse generacije, tudi za "novopečene" popotnike brez predhodnih potovalnih izkušenj.

Zimski oddih v sončni Dominikanski republiki si seveda lahko organizirate povsem sami, a glede na to, da gre za kar dolgo pot v kraje, kjer prevladuje španski jezik, vsekakor bolj priporočamo potovanje v sklopu agencije. "Hjao, pa te imajo tako oderuške cene," boste morda rekli. A ni nujno tako! Tudi sami smo bili na primer presenečeni nad ponudbo na Počitnice.si, kjer smo našli kar nekaj izjemno atraktivnih možnosti počitnic v Dominikanski republiki

shutterstock_387170764 | Foto: Shutterstock Foto: Shutterstock

Ste za čarobne zimske počitnice v Dominikanski republiki? Brez težav! Sedem prenočitev v hotelu 4* s ponudbo all inclusive in vključenim povratnim letalskim prevozom vam je na voljo že od 1.199 evrov na osebo! Vso ponudbo si lahko ogledate TUKAJ!

Kako na počitnice v Dominikansko republiko?

Proti mednarodnemu letališču Punta Cana v Dominikanski republiki lahko poletite iz Ljubljane, Zagreba, Gradca, Benetk, Dunaja, Münchna prek Frankfurta, Pariza ali Madrida. Še pred potovanjem je treba izpolniti spletni obrazec za vstop v Dominikansko republiko, potrebujete pa tudi vsaj še šest mesecev veljaven potni list. To pa je to, nobenega vizuma, nobene zapletene birokracije!

Na Počitnice.si poudarjajo, da sodelujejo zgolj z zaupanja vrednimi letalskimi prevozniki, ki zagotavljajo udobno potovalno izkušnjo, saj je to na poletih, ki v povprečju trajajo med 10 in 16 ur, izjemnega pomena. Na voljo vam je resnično bogat nabor letalskih povezav, znotraj katerega ne bo težko najti prave možnosti glede na vaše želje in zmožnosti.

Po pristanku na glavnem letališču Dominikanske republike se nato zasidrate v katerem od hotelskih kompleksov letovišča Punta Cana s čudovito peščeno plažo Bavaro ali se odpeljete na približno dve uri dolgo pot proti letovišču Bayahibe ter plaži Playa Dominicus na jugu otoka. Glavna razlika med obema letoviščema je v tem, da območje Punta Cane obdaja Atlantski ocean, zato tu ves čas prijetno pihlja, medtem ko letovišče Bayahibe boža izjemno toplo Karibsko morje.

Ne glede na to, za katero letovišče se odločite, vas bodo razvajali toplo sonce, turkizno morje ter čudovite peščene plaže. Raj, ki ga ne boste želeli zapustiti!

shutterstock_1104455897 | Foto: Shutterstock Foto: Shutterstock

Preverite ponudbo spletne turistične agencije Počitnice.si, kjer so pripravili posebne akcijske pakete za oddih v Dominkanski republiki po TOP cenah! Uporabite priročen iskalnik ali pošljite povpraševanje na info@pocitnice.si in že v nekaj urah boste v e-nabiralnik prejeli najboljše paketne ponudbe za nepozabne počitnice!

Izkušeni svetovalci na Počitnice.si so vam na voljo tudi na telefonski številki 01 280 30 00, od ponedeljka do sobote pa jih lahko obiščete v njihovih fizičnih poslovalnicah v nakupovalnih centrih Supernova Rudnik v Ljubljani ter Supernova Kranj Primskovo.  

Bogata ponudba namestitev v Dominikanski republiki

Vsekakor je počitnice v Dominikanski republiki najbolje preživeti v hotelu s kakovostno ponudbo all inclusive, saj je gostinske ponudbe zunaj počitniških naselij v nekaterih delih precej malo, tudi trgovine pa niso nujno najbolje založene z živili. Poleg tega je tudi samostojno vandranje po otoku lahko kar precejšnji izziv, sploh če ne znate špansko. V primerjavi s hotelskim osebjem je na ulicah namreč skoraj nemogoče najti koga, ki bi znal v angleščini odgovoriti na kaj več kot "How are you".

Na Počitnice.si imajo v ponudbi za Dominikansko republiko več kot 150 kakovostnih turističnih resortov različnih kategorij z bogato storitvijo all inclusive, ki obsega neomejene količine hrane, alkoholne in brezalkoholne pijače, različne vrste dnevne in večerne animacije za otroke in odrasle, kopico športnih aktivnosti na prostem in v vodi, možnost večerje "a la carte" v hotelu od dvakrat do sedemkrat na teden ter strastne španske ritme salse, bachate in merenge, ob katerih boki zamigajo kar sami od sebe!

Vse našteto vam je v počitniških naseljih Dominikanske republike v TOP ponudbi all inclusive na voljo povsem brezplačno, izjemno prijazno in ustrežljivo osebje pa ves čas počitnic skrbi, da lahko povsem pozabite na hektičen vsakdan v domačem okolju ter resnično uživate v zasluženem oddihu.

Vsi hoteli all inclusive v Dominikanski republiki, ki so del ponudbe na Počitnice.si, ležijo ob prečudovitih peščenih plažah, poleg tega so resorti skrbno izbrani in temeljito preverjeni, zato vam izkušeni svetovalci že pri odločanju za pravega lahko dajo koristne nasvete o izboru primerne namestitve all inclusive po vaši meri – na območju Punta Cane ali v južnem mestu Bayahibe.

Preverite vso ponudbo TUKAJ, pošljite povpraševanje na info@pocitnice.si ali pokličite na 01 280 30 00 in si zagotovite popoln zimski oddih na sončnih Karibih!

Dominikanska republika: najbolj priljubljeni resorti leta 2023!

Letovišče Punta Cana slovi po prečudovitih plažah z belo mivko in turkizno modrim morjem, v senci palm pa se skrivajo najlepši hoteli in resorti otoka. Med slovenskimi gosti je letos na tem območju še posebej priljubljen hotel Vista Sol Punta Cana 4*, ki ima odlično razmerje med ceno ter kakovostjo storitve. Pohvali se lahko z odlično hrano, razkošnimi tropskimi vrtovi ter pestro vsakodnevno animacijo, zaradi česar je popolna izbira predvsem za družine in pare.

shutterstock_1721831389 | Foto: Shutterstock Foto: Shutterstock

Družine so prav tako navdušene nad hotelom Grand Sirenis Punta Cana 4*, ki se lahko pohvali z velikim vodnim parkom (ta je seveda vključen v ceno!) ter pestro vsakodnevno animacijo, kar pomeni, da je poskrbljeno tako za aktivne počitnice kot za sproščanje na plaži ali ob bazenu. 

Hilton vodni park | Foto: Počitnice.si Foto: Počitnice.si

Nepozabno letovanje v Dominikanski republiki si lahko zagotovite tudi z izbiro bivanja v hotelu Impressive Resort & Spa Punta Cana 4/5*, ki stoji tik ob morju in navdušuje z romantičnim pomolom. Ta nedavno prenovljeni resort ponuja bogat nabor aktivnosti za vse generacije: od animacij, športnih aktivnosti, pa vse do sproščanja v oazah centrov dobrega počutja.

Letovišče Bayahibe na skrajnem jugu Dominikanske republike je značilna tropska destinacija in zato kot nalašč za vse, ki imajo radi zelo toplo morje. V tem delu je med slovenskimi počitnikarji v letu 2023 izjemno priljubljen vrhunski hotel Hilton La Romana 5*, ki leži neposredno na najlepši karibski plaži Bayahibe v čudovitem, mirnem zalivu z značilnim turkiznim morjem. Posebna prednost tega naselja je ta, da je razdeljen na družinski del in ekskluzivni del samo za odrasle, kar pomeni, da tu najdete tako zabavo kot tudi bolj umirjeno, intimno vzdušje.

Hilton LA Romana | Foto: Počitnice.si Foto: Počitnice.si

Kaj početi v Dominikanski republiki?

Poleg večnega poletja, turkiznega morja, razgibane in čudovite narave ter luksuznih hotelov s ponudbo all inclusive Dominikanska republika ponuja tudi številne možnosti aktivnega preživljanja prostega časa. Na voljo vam je pestra paleta aktivnosti, od morskih aktivnosti do raziskovanja naravnih lepot tega karibskega bisera, poskrbljeno pa je tudi za ljubitelje adrenalina.

Med najbolj priljubljenimi izleti je vsekakor obisk prestolnice Santo Domingo, ki ni brez razloga eno od najživahnejših mest Karibov. Poleg zgodovine in vrveža sodobnosti je v tem očarljivem mestu mogoče odkriti številne znamenitosti. Vsekakor velja raziskati Zone Colonial – staro mestno jedro s pisanimi hiškami in stojnicami ter številnimi slikami s karibskimi motivi. Obvezen je postanek v kateri od destilarn ruma, kjer lahko to tradicionalno pijačo tudi poskusite, mimogrede pa se naučite še zvijanja priljubljenih cigar, ki naj bi bile celo kakovostnejše od znamenitih "kubank".

Slovenski gostje radi pohvalijo tudi izlet s katamaranom do sanjskega otočka Saona, ki se ponaša s prekrasnimi peščenimi plažami in kristalno čisto vodo, nad katero se bočijo košate palme. Tropski otok je del nacionalnega parka in je prava paša za oči. Med plovbo, ki jo spremljajo tipični karibski glasbeni ritmi, si ogledate tudi priobalni pas južnega dela Dominikane, vmesne postanke pa izkoristite za kopanje ter ogled morskih zvezd.

Naročnik oglasnega sporočila je Turistična agencija Počitnice.si, d. o. o.

Ne spreglejte