SiolNET. Trendi Potovanja
4,85

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Na zagrebškem letališču polete odpovedujejo kot po tekočem traku

4,85

termometer

letališče franjo tuđman | Zagrebško letališče bo zaradi vzdrževalnih del ponoči zaprto.  | Foto: STA
Zagrebško letališče bo zaradi vzdrževalnih del ponoči zaprto. Foto: STA

Zaradi vzdrževalnih del bo zagrebško letališče Franjo Tuđman v maju v nočnih urah zaprto za ves promet. Zato letalski prevozniki kot po tekočem traku odpovedujejo polete in spreminjajo vozne rede. Ryanair je odpovedal kar 110 poletov.

Med 2. in 31. majem bodo na letališču Franjo Tuđman v Zagrebu izvajali redna vzdrževalna dela, zaradi česar bo v nočnem času, med 23.00 in 6.25, letališče zaprto za ves promet. Gre za dela, ki so bila vnaprej načrtovana, so sporočili z mednarodnega letališča Zagreb.

Ryanair je že odpovedal 110 poletov, mogoče pa je, da bo odpovedi še več. V maju tako ne bo sredinih in nedeljskih poletov v Bruselj, torkovih poletov v Frankfurt, četrtkovih poletov v Memmingen, ponedeljkovih poletov na Krf, ponedeljkovih in torkovih poletov v Dublin, petkovih, sobotnih in nedeljskih poletov v Milano, ponedeljkovih poletov na Malto, petkovih poletov v Malmö in sobotnih poletov v London, poroča Croatian Aviation. Odpovedani so tudi poleti v Zagreb.

V družbi so pojasnili, da so potnike o dosedanjih odpovedih poletov že obvestili in jim omogočili spremembo rezervacije za naslednji razpoložljivi polet ali povrnitev plačila. 

Letalska družba KLM in nemška Lufthansa pa sta vozni red poletov že prej prilagodili. 

Nov terminal letališče Brnik Posel danes Severna Makedonija bo subvencionirala polete v Slovenijo Ljubljana_Pula Posel danes Puljsko letališče načrtuje neposredne polete v ZDA

 

 

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin