Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
13. 7. 2022,
10.56

Osveženo pred

1 leto, 9 mesecev

Oglasno sporočilo

Natisni članek

Maribor hotel nočitev potovanje B&B hotel PR članek

Sreda, 13. 7. 2022, 10.56

1 leto, 9 mesecev

Maribor bogatejši za nov mestno-poslovni hotel B&B Maribor

Oglasno sporočilo

Nad garažno hišo poslovnega centra Slavija je nedavno zrasel popolnoma nov mestno-poslovni hotel. Maribor je tako bogatejši za 102 hotelski sobi, tri nadstropja in tri zvezdice.

Hotel.Slavija_KAM0161-2206 | Foto:

Poslovni hotel črne barve, narejen po meri in standardih B&B hotels, je svojim gostom danes tudi uradno odprl vrata. V novem hotelu s sodobno urbano arhitekturo so na voljo 102 prostorni in udobni enoposteljni, dvoposteljni ter triposteljni sobi, zasebno parkirišče, dobrodošli pa so tudi hišni ljubljenčki. Cena nočitve se začne pri 39 evrih.

Gradnja hotela se je začela leta 2020, danes pa že z veseljem pozdravlja vse na zasebnih in poslovnih potovanjih.

Valerio Duchini, izvršni direktor B&B hotels Slovenija, Italija in Madžarska. | Foto: Valerio Duchini, izvršni direktor B&B hotels Slovenija, Italija in Madžarska.

Na odprtju hotela je bil tudi Valerio Duchini, izvršni direktor B&B Hotels Italija, Slovenija & Madžarska, ki pravi: "Resnično smo ponosni, da smo odprli naš prvi B&B hotel v Mariboru in že drugi hotel v Sloveniji."

"To potrjuje našo željo po rasti tudi v tej državi," komentira Valerio Duchini. "B&B Hotel Maribor se v mestno turistično sceno umešča z namenom ponuditi nov model gostinstva. To je pameten, inovativen in dostopen, ki združuje sodoben dizajn, konkurenčne cene ter seveda visoko kakovost storitev. S tem v mislih Maribor za nas predstavlja strateško lokacijo, ki je, zahvaljujoč veliki zgodovinski, kulturni, gastronomski in športni dediščini, sposobna sprejeti tako prostočasne turiste kot tudi poslovne potnike, za katere so na voljo učinkovite in najsodobnejše storitve po najboljši mogoči ceni na naši spletni strani hotelbb.com," dodaja Valerio Duchini.

Vsak gost se lahko včlani tudi v njihov globalni program zvestobe B&B Hotels CLUB. Program ponuja ekskluzivne popuste in druge ugodnosti, ki jih lahko izkoristite v kateremkoli izmed 600 hotelov po Evropi.

Slavija_KAM0291-2206 | Foto:

B&B hotel Maribor je na odlični lokaciji, v starem delu mesta in je od glavne železniške in avtobusne postaje, od reke Drave ter zgodovinskega središča peš oddaljen slabih deset minut, zato je odličen za spoznavanje mesta ter njegove okolice. S svojo lokacijo tik ob avtocesti pa predstavlja idealno izhodišče tudi za raziskovanje preostale Slovenije.

Fotogalerija
1 / 15

Francoska družba B&B hotels je največja in najhitreje rastoča mednarodna hotelska veriga v nizkocenovnem segmentu z več kot 650 hoteli po vsej Evropi, od tega sta dva v Sloveniji – v Ljubljani in Mariboru. Njihova zgodba sega v leto 1990, ko so začeli z vsega dvema hoteloma, leta 2012 so odprli dvestotega, leta 2017 pa so to številko podvojili. So redni prejemniki nagrad v Franciji, Nemčiji in Italiji, in sicer za svojo inovativnost ter visoko rast.

B&B hoteli so izredno trajnostno naravnani, kot hotelska veriga se lahko pohvalijo z enim najmanjših ogljičnih odtisov. V svojih hotelih uporabljajo zgolj LED-luči, velik poudarek pa dajejo tudi reciklaži.

Naročnik oglasnega sporočila je ADEO LAURA ROZMAN, S. P. 

Ne spreglejte