Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
26. 1. 2024,
8.56

Osveženo pred

2 meseca, 2 tedna

Vsebino omogoča Intesa Sanpaolo Bank

Natisni članek

potovanja počitnice potrošniški kredit kredit banka Intesa Sanpaolo Bank advertorial

Petek, 26. 1. 2024, 8.56

2 meseca, 2 tedna

URESNIČITE JIH Z UGODNIM POTROŠNIŠKIM KREDITOM

Letos si privoščite počitnice po vaših željah

Vsebino omogoča Intesa Sanpaolo Bank

Zimske počitnice so pred vrati in številni že načrtujejo, kako preživeti ta dragoceni oddih. Kaj pa vi? Vas mamijo bele strmine ali termalni užitki? Morda je to pravi čas za obisk eksotične plaže in raziskovanje oddaljene destinacije, kjer vas bo prijetno grelo sonce. Same prijetne dileme. Se sprašujete, kako jih uresničiti? Enostavno. Z ugodnim potrošniškim kreditom!

počitnice | Foto: Shutterstock Foto: Shutterstock

Kaj izbrati, je prijetna dilema, o tem, kako to uresničiti, pa ni dvoma

Zima je čas smuke, pa tudi potovanj v tople kraje, sproščanja v termah ali obiskovanja in odkrivanja kozmopolitskih prestolnic. Vse te izbire lahko predstavljajo stres, če ne veste, kako jih realizirati.

Podatki statističnega urada Slovenije1 kažejo, da je v preteklem obdobju zimskih počitnic na oddih odšla četrtina Slovencev, od tega jih je več kot polovica počitnice preživela v Sloveniji. Skoraj tretjina Slovencev, ki v prvem četrtletju preteklega leta ni potovala, je kot glavni razlog navedla finančne omejitve.

Ste med slednjimi in se sprašujete, kako uresničiti svoje sanje o eksotičnih počitnicah ali neskončnih belih strminah, ne da bi ob tem popolnoma izčrpali svoj proračun?   Odgovor na to vprašanje je lahko potrošniški kredit, saj ponuja finančno rešitev za tiste, ki želijo uživati v razkošju eksotičnih destinacij, ne da bi morali čakati leta, da se za to nabere dovolj velik "kupček denarja".

S premišljeno izbiro kredita in nekaj preprostimi koraki lahko sebi in svoji družini omogočite nepozabno doživetje. Res je, da so obrestne mere za kredite precej višje kot pred nekaj leti, dobra novica pa je, da je Intesa Sanpaolo Bank pripravila akcijsko ponudbo za potrošniški kredit za nove stranke2, ki je res izjemno ugodna.

Izkoristite akcijsko ponudbo potrošniških kreditov s fiksnimi obrestnimi merami za nove stranke2.

Intesa Sanpaolo Bank, kredit | Foto: Martin Baebler Foto: Martin Baebler

  • Sklenete lahko kredit v višini do 45 tisoč evrov.
  • Za sklenitev kredita ni potrebno zavarovanje.
  • Odplačilna doba kredita lahko znaša do 120 mesecev (odplačilna doba je praviloma do 84 mesecev, krediti z odplačilno dobo od 85 do 120 mesecev se odobravajo v omejenem obsegu).

Oddajte povpraševanje za kredit, kjer navedete želeni znesek in dobo odplačevanja, in pripravili vam bodo ponudbo! Brez obiska poslovalnice.

Intesa Sanpaolo Bank GUMB | Foto:

Trije načini, kako prihraniti pri počitnicah

Na srečo obstajajo načini, kako se finančno pripraviti na prihodnje počitnice in zmanjšati stroške potovanja, ne da bi vas ob tem pretirano skrbelo. Strateško izbirajte datume potovanj in optimizirajte upravljanje s svojimi financami.

First minute rezervacije

Da bi se izognili dragemu plačilu počitnic, te rezervirajte pravočasno. Če boste čakali do zadnjega trenutka, bodo morda vaša edina možnost izjemno dragi leti, veliko postankov, dragi hoteli in morda za vas manj zanimive destinacije.

Res, da je morda počitnice nekaj mesecev vnaprej težje načrtovati, a so prednost občutno nižje cene.

first minute počitnice | Foto: Shutterstock Foto: Shutterstock

Last minute rezervacije

Last minute počitnice so primerne za tiste, ki si v zadnjem hipu zaželijo oddiha in so prilagodljivejši glede datuma odhoda in izbire destinacije. Tukaj gre običajno za turistične aranžmaje, pri katerih je ostalo le še nekaj prostih mest.

Če se torej odločite v zadnjem hipu in vam lokacija in datum nista najpomembnejša, preverite last minute ponudbo.

Rezervirajte izven sezone

Za cenejše lete in nastanitev se izogibajte potovanjem med šolskimi počitnicami, prazniki in podaljšanimi vikendi ali ko je v državi, v katero potujete, v tistem času kakšen priljubljen festival ali dogodek.

Intesa Sanpaolo Bank, kredit | Foto: Martin Baebler Foto: Martin Baebler

Ste ugotovili, da za plačilo tako želenega oddiha, kljub temu nimate dovolj denarja? Naj se načrtovanje vašega dopusta ne zatakne pri finančnem vprašanju!

Kako do posebne ponudbe za kredit?

Če še niste stranka Intese Sanpaolo Bank, je zdaj pravi trenutek, da to postanete. Kot nova stranka, lahko namreč pridobite še posebej ugodno ponudbo za sklenitev potrošniškega kredita2.

Intesa Sanpaolo Bank je vedno v koraku s časom in velikim posluhom za potrebe svojih strank. Novim strankam tako ponujajo še druge posebne ugodnosti, med katere sodi kar eno leto brezplačne uporabe izbranega bančnega paketa3. Ponujajo pakete Digital, Start in Plus, vsi pa vam poleg drugih specifičnih storitev omogočajo:

  • uporabo osebnega transakcijskega računa4,
  • uporabo mobilne banke in spletne banke, ki se lahko pohvalita z odlično oceno in uporabniško izkušnjo,
  • pridobitev osnovnega limita5.
  • Stranke lahko prav tako brezplačno uporabljajo storitvi mobilnega plačevanja Google Pay in Apple Pay, ki ju je Intesa Sanpaolo Bank omogočila kot prva slovenska banka.

Naj pri tem izpostavimo paket Digital, ki ga je mogoče skleniti le prek spleta, torej vam je dosegljiv kjerkoli in kadarkoli.

peščena plaža, počitnice | Foto: Shutterstock Foto: Shutterstock

Intesa Sanpaolo Bank, kredit | Foto: Martin Baebler Foto: Martin Baebler

Ko gre za vaše želje, ne sklepajte kompromisov. Sklenite kredit in paket pri Intesi Sanpaolo Bank ter se prepustite prijetnim dilemam!

1 https://www.stat.si/StatWeb/News/Index/11196

2 Nova stranka je fizična oseba, ki nima odprtega transakcijskega računa pri Banki Intesa Sanpaolo d. d. Posebna ponudba za sklenitev potrošniškega kredita velja od 15. januarja 2024 do vključno 31. marca 2024 za nove stranke, ki odprejo transakcijski račun pri Banki Intesa Sanpaolo d. d. in prenesejo redni mesečni dohodek (plačo/pokojnino). Vloga za kredit mora biti oddana najpozneje do 31. marca 2024. Akcija se izključuje z drugimi posebnimi ponudbami/ugodnostmi za potrošniške kredite. 

3 Akcijska ponudba velja do 30. junija 2024 za paketa Start in Plus ter do 30. septembra 2024 za paket Digital, in sicer za nove stranke, ki odprejo transakcijski račun in prenesejo prejemanje rednega mesečnega dohodka (plača, pokojnina). Akcijska cena velja ob izpolnjevanju pogojev. Če stranka ne izpolnjuje pogojev, se nadomestilo za uporabo paketa začne zaračunavati po redni ceni, skladno s tarifo Banke Intesa Sanpaolo d. d. Po preteku 12 mesecev se izbrani paket zaračuna skladno z vsakokrat veljavno Tarifo Banke, in sicer za paket Start 5,30 evra, Digital 2,99 evra in Plus 13 evrov. V primeru spremembe Tarife Banke je lahko cena paketa drugačna. Paket Digital je mogoče skleniti izključno prek spleta. Preverite pogoje za odprtje paketa Digital prek spleta.

4 Transakcijski račun je namenjen aktivni uporabi (prejemanju plače ali pokojnine, izvrševanju plačilnih transakcij in drugim namenom, povezanim z opravljanjem bančnih storitev) ter ne zgolj hrambi denarja.

5 Za sklenitev osnovnega limita je potreben obisk poslovalnice.

Ne spreglejte