Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
20. 8. 2024,
8.04

Osveženo pred

5 ur, 10 minut

Vsebino omogoča Falkensteiner Hotels & Residences
jesenska počitnice morje Zadar Falkensteiner advertorial noad dogodek sproščanje zabava družinske počitnice družina počitnice

Natisni članek

Torek, 20. 8. 2024, 8.04

5 ur, 10 minut

Jesenske rajske počitnice za otroke in odrasle

Vsebino omogoča Falkensteiner Hotels & Residences
Falkensteiner Diadora Hotel | Foto Falkensteiner Hotels & Residences

Foto: Falkensteiner Hotels & Residences

Pri iskanju popolne počitniške destinacije za družine postajajo pričakovanja staršev vse višja. Na jadranski obali, kjer se modrina morja sreča s toplino mediteranskega sonca, je kraj, ki je idealen za družinske počitnice. Saj v današnjem času ni dovolj, da destinacija ponuja le sprostitev in udobje; vse več staršev si želi, da bi njihove počitnice skozi igro in zabavo prinesle tudi izobraževalne izkušnje za njihove otroke.

Falkensteiner Hotel Diadora se je na ta pričakovanja odzval z inovativnim programom Happy Kiddos, ki združuje zabavo, učenje in nepozabna doživetja za otroke vseh starosti.

Falkensteiner Diadora Hotel | Foto: Falkensteiner Hotels & Residences Foto: Falkensteiner Hotels & Residences

Hotel Diadora za posebno družinsko doživetje

Falkensteiner Hotel Diadora je del Falkensteiner Resorta Punta Skala in stoji na čudovitem odmaknjenem polotoku, ki je ustvarjen za počitnice z vso družino. To je kraj za mlade in odrasle goste, kjer imajo dojenčki prav posebno pozornost in kjer bo prav vsak gost ne glede na starost doživel popolno počitniško dogodivščino. Falkensteiner Hotel Diadora v Zadru ponuja kombinacijo luksuza, udobja in predvsem nepozabnih izkušenj za vse družinske člane. Z bogato ponudbo, zgodovino in čudovitim okoljem je ta hotel prava oaza za starše, ki si želijo sprostitve, in otroke, ki iščejo zabavo. Za to poskrbi izvrsten program: Happy Kiddos!

Falkensteiner Diadora Hotel | Foto: Falkensteiner Hotels & Residences Foto: Falkensteiner Hotels & Residences

Kaj je Happy Kiddos?

Program Happy Kiddos je zasnovan na temeljih metode Montessori in zavestnega starševstva, ki poudarja razvoj otrokove samostojnosti in ustvarjalnosti. Otroci skozi igro in zabavne dejavnosti pridobivajo nova znanja, starši pa se lahko sprostijo v zavedanju, da so njihovi otroci v varnem in spodbudnem okolju. Od 6. septembra do 3. novembra lahko družine uživajo v vikend programih, ki vključujejo različne teme, prilagojene specifičnim interesom otrok.

Skozi zabavne konce tedna lahko vsa družina užije pozno poletje in se v obveznosti vsakdana vrne obogatena s svežo energijo. Happy Kiddos prinaša tri vznemirljive teme: "Baby Wonderland", "S.T.E.A.M." in "Ranger".

Program Happy Kiddos je razdeljen na tri tematske konce tedna, vsak s posebnim poudarkom na različnih vidikih otroškega razvoja:

  •  Ranger vikendi: Falkensteiner Diadora Hotel | Foto: Falkensteiner Hotels & Residences Foto: Falkensteiner Hotels & Residences Bližina narave in pustolovščina (6.22. september)
    Ranger vikendi so idealni za otroke, ki ljubijo naravo in pustolovščine. S programi, kot so Ribiška akademija, kjer otroci spoznavajo ribolovne tehnike in ekološko ozaveščenost, ter Tečaj potapljanja, kjer se mali raziskovalci potopijo v podvodni svet, ta vikend zagotavlja edinstvena doživetja. Poleg tega se otroci na jahanju povežejo s konji, kar spodbuja njihovo odgovornost in empatijo.

  • Baby Wonderland vikendi: Prvi koraki v svet (4.20. oktober)
    Za najmlajše goste in njihove starše je pripravljena serija Baby Wonderland vikendov, ki vključujejo senzorično-motorične delavnice in plavalno akademijo za dojenčke. Poseben poudarek je na glasbenem razvoju otrok s programom Vzgoja z glasbo, kjer otroci skozi petje, igranje in poslušanje glasbe spodbujajo svoj celostni razvoj. Poleg tega starši pridobijo dragocene nasvete o vzgoji skozi delavnice, ki pokrivajo teme, kot so prehranska izbirčnost, uspavanje brez joka in otroška masaža.

  • S.T.E.A.M. vikendi: Znanost in tehnologija skozi igro (konec septembra3. november)
    STEAM vikendi so zasnovani za radovedne otroke, ki jih zanimajo znanost, tehnologija, inženirstvo in matematika. Falkensteiner Diadora Hotel | Foto: Falkensteiner Hotels & Residences Foto: Falkensteiner Hotels & Residences Otroci bodo raziskovali naravoslovne pojave skozi interaktivne dejavnosti v Tinker Labs, kjer bodo gradili in ustvarjali s svojimi rokami. Na IT akademiji in Robotiki se bodo naučili programirati robote, medtem ko jih Šola letenja z droni popelje v svet tehnologije in ustvarjalnega izražanja skozi fotografijo in videoprodukcijo.

Falkensteiner Diadora Hotel | Foto: Falkensteiner Hotels & Residences Foto: Falkensteiner Hotels & Residences

Družinska sprostitev

Več kot trideset dobro izobraženih in usposobljenih animatorjev bo v času vašega bivanja v Falkensteiner Hotel Diadora poskrbelo za vse potrebe otrok. Ponujajo več kot le fantastične počitnice, prek zabavnih izobraževalnih in ekoizobraževalnih programov, kjer se otroci nevede izobražujejo in hkrati zabavajo, bo oplemeniteno vse vaše leto. Falkensteiner Diadora Hotel | Foto: iStock Foto: iStock

Na več kot 1.250 m2 vas pričakujejo udobje, sprostitev in zabava. Ker je hotel odlično opremljen prav z mislijo na družine, bo to postala vaša izbrana destinacija, tudi če počitnikujete z dojenčkom. Za občutljive želodčke, ki ne sledijo urniku restavracij, je na voljo dobro založena kuhinjica, kjer lahko pripravite kašice, pogrejete stekleničko mleka ali skuhate čaj. Da vam s seboj ni treba vzeti prav vse dojenčkove garderobe, pa je v hotelu na voljo pralnica.

Lahko ste brez skrbi, tudi če so vaši otroci že starejši, v Falkensteiner Hotel Diadora se bodo zabavali tako malčki kot šolarji in tudi najstniki. Za vsako starostno skupino so na voljo dejavnosti, prostori in dogodki, ki jim bodo pričarali najboljše počitnice.

Falkensteiner Diadora Hotel | Foto: Falkensteiner Hotels & Residences Foto: Falkensteiner Hotels & Residences

In da boste to čarobno sprostitev užili tudi sami, se prepustite prijetnemu mediteranskemu ozračju, poživljajočemu wellnesu, obširnim bazenom, odlični hrani, dih jemajočim razgledom in neprekosljivi prijaznosti osebja.

Falkensteiner Diadora Hotel | Foto: Falkensteiner Hotels & Residences Foto: Falkensteiner Hotels & Residences Preživite kakovosten čas z družino v družinskem hotelu Falkensteiner Diadora in opazujte svoje otroke, kako raziskujejo, se učijo in zabavajo. Z vrhunskimi storitvami in interaktivnimi vsebinami ponuja ta hotel idealne počitnice za vso družino. Falky Land v sklopu hotela je opremljen z najsodobnejšimi igralnicami in iz družinskih počitnic naredi nepozabno doživetje. Posebnost te ponudbe je bivanje otrok, vključeno v ceno sobe, 20-odstotni popust na vnaprej rezervirane spa tretmaje in dejstvo, da imajo starši možnost varstva otrok in novorojenčkov, interaktivne igre in otroško igralnico v Baby Clubu in Falky Land ter brezplačno uporabo koles za otroke.

Falkensteiner Hotel Diadora je destinacija, kjer se družinske počitnice spremenijo v nepozabno izkušnjo. S programom Happy Kiddos, ki ponuja obilo zabave in učenja za otroke, ter z vrhunsko ponudbo za odrasle ta hotel zagotavlja, da se bodo vsi družinski člani domov vrnili spočiti, zadovoljni in polni čudovitih spominov.

Falkensteiner Diadora Hotel | Foto: Falkensteiner Hotels & Residences Foto: Falkensteiner Hotels & Residences

Ne spreglejte