SiolNET. Trendi Potovanja
0,53

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Dvorec iz znane TV-serije na Airbnb: oddali ga bodo le za eno noč #foto

0,53

termometer

Downton Abbey na Airbnb
Foto: Cover Images

Edinstvena priložnost za oboževalce serije Downton Abbey: dvorec, v katerem biva televizijska družina Crawley, bo mogoče najeti prek Airbnbja. Ponudba pa je zelo ekskluzivna: v dvorcu bosta lahko prespala le dva gosta, in to le za eno noč.

Dvorec Highclere v angleški grofiji Berkshire s svojim imenom ni ravno slaven, s podobo pa še kako. To je namreč dvorec iz priljubljene serije Downton Abbey, dom TV-družine Crawley, ki je za televizijske zaslone prikovala gledalce po vsem svetu, pred kratkim pa se vrnila še v filmski različici.

Downton Abbey na Airbnb Foto: Cover Images

V resničnem življenju pa je Highclere dom grofa in grofice Carnarvonskih, ki sta se zdaj odločila, da eno od spalnic za eno noč ponudita na spletni platformi Airbnb in tako dvema gostoma omogočita, da se prelevita v angleška aristokrata.

Downton Abbey na Airbnb Foto: Cover Images

Datum prihoda gostov je 26. november, rezervacije na Airbnb pa bodo odprli 1. oktobra ob 13. uri. Ni sicer povsem jasno, ali bo sobo dobil tisti, ki bo najhitrejši, na Airbnb so namreč zapisali: "Za rezervacijo potrebujete potrjen profil na Airbnb in pozitivne ocene gostiteljev, morate pa biti tudi strasten oboževalec Downton Abbey."

Downton Abbey na Airbnb Foto: Cover Images

Gosta, ki jima bo uspelo dobiti rezervacijo, bosta najprej deležna večernih koktajlov v salonu, nato pa bosta večerjala v družbi gostiteljev, grofa in grofice Carnarvonske. Za strežbo bo, seveda, skrbel hišni butler. Po večerji bodo v knjižnici postregli še kavo, potem pa gosta pospremili v njuno spalnico.

Downton Abbey na Airbnb Foto: Cover Images

Naslednje jutro bodo gostoma postregli razkošen zajtrk, nato se bosta odpravila na ogled posestva, za slovo pa bosta od lorda in lady Carnarvon prejela še posebno darilo, ki ju bo spominjalo na edinstveno noč.

Preberite še:

a Posel danes Tudi cerkev prek Airbnb v Ljubljani oddaja apartmaje #video Černobil stanovanje Trendi Stanovanje iz serije Černobil lahko zdaj najamete na Airbnbju #foto

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 3
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin