SiolNET. Trendi Potovanja
3,57

termometer

 • Messenger
 • Messenger

Dopust na zasebnem otoku? To je najboljši luksuzni hotel na svetu. #foto

3,57

termometer

Kudadoo
Foto: Kudadoo Maldives

Hotel na Maldivih so razglasili za najboljši luksuzni hotel, ki se je odprl leta 2018.

Le tri tedne po tem, ko so na Maldivih odprli hotel Kudadoo, je to prestižno letovišče osvojilo naziv najboljšega novega luksuznega hotela na svetu. Naziv so mu podelili ocenjevalci spletnega portala za luksuzna potovanja Luxury Travel Intelligence, prepričala pa jih je kombinacija sodobnega prestiža, trajnostne zasnove in vrhunske arhitekture.

Kudadoo Foto: Kudadoo Maldives

Hotel oziroma letovišče Kudadoo je pravzaprav zasebni otok, ob katerem so nad morjem zgradili 15 razkošnih vil. Iz vsake od njih se razprostira neoviran pogled na morje, ob tem pa ima vsaka vila tudi lasten neskončni bazen.

Kudadoo Foto: Kudadoo Maldives

Kudadoo Foto: Kudadoo Maldives

Kudadoo Foto: Kudadoo Maldives

Letovišče je zasnovano kar se da trajnostno, streha osrednje zgradbe, kjer so restavracija, bar in wellness, je prekrita s sončnimi celicami, prek katerih pridobivajo dovolj električne energije za potrebe 50 gostov in sto članov osebja.

Kudadoo Foto: Kudadoo Maldives

Kudadoo Foto: Kudadoo Maldives

Za gradnjo letovišča so uporabili trajnostno pridobljen les, skrbijo pa tudi za minimalno uporabo plastike - plastični pripomočki za enkratno uporabo, kot so slamice, so prepovedani.

Več fotografij:

1 / 11
2 / 11
3 / 11
4 / 11
5 / 11
6 / 11
7 / 11
8 / 11
9 / 11
10 / 11
11 / 11

Cene so, jasno, razkošju primerne. Za enosobno vilo, ki sprejme dva gosta, je treba odšteti 3.000 evrov na noč, če pa ste štirje, lahko prihranite in najamete dvosobno vilo - ta stane 4.200 evrov na noč.

Preberite še:

Les Anges Trendi Nora smučarska koča, ki so jo že dvakrat razglasili za najboljšo na svetu #foto #video The Muraka Trendi Na Maldivih odprli prvi podmorski hotel na svetu #foto Korta Katarina, Villa Katarina, Pelješac Trendi Odprli enega najbolj luksuznih hotelov na Hrvaškem

Komentarji

8

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

 • ibego11 / 16.01.2019. ob 11:09 +5 0

  Jaz lahko za 10 eurov tudi lepo uživam in še tu,morje pri Framu

  +5 0
 • avtobusar / 16.01.2019. ob 09:14 +4 - 1

  Kdo si tam lahko privošči dopust? Prav gotovo ne tisti, ki je s svojimi rokami trdo zaslužil svojo mesečno plačo. Torej mafijozi, prevaranti, lopovi itd. Tisti, ki ne živijo od dela, ampak na račun drugih, ki delajo za njih. Najbolje bi jim bilo poslati enega "debelega dečka" takrat, ko je najbolj polno zasedeno.

  +4 - 1
 • Cene / 16.01.2019. ob 10:35 +4 - 1

  Pravi adrenalinski dopust - neprestano čakaš, da pride cunami...

  +4 - 1
delitve: 44
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin