Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
27. 10. 2014,
12.56

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4

Natisni članek

hotel

Ponedeljek, 27. 10. 2014, 12.56

8 let

Čudaška vprašanja hotelskih gostov: Me lahko pokrijete in otrokom preberete pravljico?

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4
Britanska veriga hotelov Travelodge je tudi letos zbrala najbolj čudna vprašanja in zahteve, ki so jih njihovi gostje zastavili v zadnjem letu.

Osebje britanske hotelske verige Travelodge vsako leto našteje okoli 200 tisoč nenavadnih zahtev in vprašanj, tudi tokrat pa so z javnostjo delili nekaj najbolj čudnih, s katerimi so jih v zadnjih 12 mesecih nasmejali nekateri od 17 milijonov gostov njihovih 513 hotelov. Eno takšnih vprašanj je: "Kdaj se zapre 24-urna recepcija?"

Presenetljivo veliko število ljudi je od zaposlenih v hotelu zahtevalo, naj poskrbijo za drugačno vreme, a to je le začetek. Med njimi se je našel tudi nekdo, ki je od osebja zahteval, naj poišče njegovega izgubljenega prijatelja, ter navdušenka nad pospravljanjem, ki je osebje vprašala, če imajo kakšno razmetano sobo, ki jo lahko počisti.

Enemu od gostov jo je zagodla pipa v kopalnici, saj je ni znal odpreti. Osebje je zato prosil za navodila za uporabo kopalnice. Našel se je tudi nekdo na dieti, zato je v kuhinji vprašal, če čips vsebuje krompir, saj se izogiba ogljikovih hidratov. Gostjo v Hastinsu je zanimalo, če bi osebje njenim otrokom lahko prebralo pravljico, gost v Dorkingu pa je vprašal, če ga lahko pred spanjem kdo pride pokrit. Izposoja uniforme in plazilski ljubljenčki Gost v Edinburgu je enega od zaposlenih prosil, če mu posodi svojo uniformo, saj ga čaka pomemben sestanek, drugi pa je zaposlene prosil, če lahko poslušajo njegovo službeno predstavitev v mandarinščini.

V Staffordu se je našel nekdo, ki ga je zanimalo, ali bi jaguarja v svojem pravilniku hišnih ljubljenčkov uvrstili med mačke. Nekaj podobnega je zanimajo tudi lastnika kuščarja, brez katerega ne zapusti doma, zmedenega lastnika mačka pa je zanimalo, če zavarovanje ljubljenčka velja kljub temu, da je ta plešast.

Hotelska predstavnica za stike z javnostjo Shakila Ahmed je ob tem izjavila, da se njihove ekipe vedno trudijo ustreči željam gostov, a spreminjanje vremena in štetje zvezd na nebu za zdaj še ni v njihovi moči.

Ne spreglejte