Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
28. 6. 2018,
9.41

Osveženo pred

2 meseca, 1 teden

Vsebino omogoča Mastercard

Foto: Mastercard

Natisni članek

poletje počitnice Hrvaška MasterCard advertorial

Četrtek, 28. 6. 2018, 9.41

2 meseca, 1 teden

10 neprecenljivih destinacij na Hrvaškem v letošnjem poletju

Vsebino omogoča Mastercard

Foto: Mastercard

Pula Priceless

Slovenci za svoj letni dopust še vedno množično izbiramo hrvaške plaže – ne brez razloga. S čudovitimi plažami, zgodovinskimi znamenitostmi, bogato kulinariko, legendarno glasbo in odličnim podnebjem je Hrvaška ena od najbolj obiska vrednih dežel na svetu.

Na dosegu roke leži ena od najlepših obal sveta, ki se razteza od domače slovenske obale do Istre, Kvarnerja, Dalmacije in Črne gore. Vsak kotiček pravljične jadranske obale z vsemi otočki je nekaj posebnega in ponuja svojevrstna doživetja, ki jih lahko prilagodimo po svojem okusu.

Hrvaška obala je in verjetno vedno bo najbolj priljubljena izbira slovenskih dopustnikov, saj nam je priročno blizu, obenem pa je tako obsežna, da na njej vsakdo najde pravi kotiček zase. Jadran je vedno privlačen in drugačen, sredozemsko barvit in svetovljansko vabljiv. Istra, Kvarner in Dalmacija namreč dajejo na tisoče razlogov za množična vsakoletna romanja turistov na Hrvaško, svoje čare pa premore tudi celinski del.

Neprecenljiva doživetja na Hrvaškem

Priljubljena turistična destinacija Slovencev je z vstopom v program Mastercard® Priceless® Cities pridobila številne ugodnosti. V svoji drugi izdaji prinaša 20 doživetij in 20 edinstvenih ugodnosti, ki so imetnikom kartic Mastercard na voljo od 1. junija do 30. septembra 2018.

Dejstvo je, da danes popotniki ne stremijo le k zbiranju spominkov, temveč k doživljanju pristnih izkušenj lokalne ponudbe. Denar tako postaja čedalje pomembnejši prevodnik pri izkušanju sveta in to je tudi izhodišče programa Priceless Cities.

Doživetja Priceless Croatia so na voljo tako domačinom kot popotnikom in se raztezajo od kulinaričnih užitkov do kulture, zabave in nakupovanja – imetnikom kartic Mastercard pa omogočajo, da državo spoznajo na povsem drugačen način.

To poletje si zapomnite po neprecenljivih doživetjih, ki jih omogoča Priceless Croatia.


Doživetje 1: Dubrovnik

Postanite del spektakla. Doživite odprtje poletnega festivala Dubrovnik v posebnem slogu. Prebudite se v dan, ko boste postali del predstave, pomerite obleke in kot igralec v šovu nastopite pred nacionalno televizijo ter se pridružite ekskluzivni VIP-zabavi skupaj s svojim spremljevalcem.

Priceless Croatia Dubrovnik | Foto:

Doživetje 2: Pulj

Bodite priča avtentičnosti gladiatorskega boja v puljski Areni. Odstrite tančico in vstopite v zakulisje treninga gladiatorjev v okviru zasebne ture po amfiteatru.

Pula Priceless | Foto:

Doživetje 3: Split

Vstopite v zakulisje elektronskega festivala Ultra v Splitu in si oglejte najboljše DJ-je iz posebnega mesta v zaodrju festivala.

Split Priceless | Foto:

Doživetje 4: Mali Lošinj

Spoznajte veličino 2000 let starega kipca Apoksiomen, 192 centrimetrov visokega bronastega antičnega kipa atleta, ki so ga leta 1996 našli v morju blizu Lošinja.

Priceless Mastercard | Foto:

Doživetje 5: Brač-Bol

Preizkusite vina na zasebni degustaciji v idiličnem okolju braškega vinograda Stina.

Priceless Mastercard | Foto:

Doživetje 6: Pulj

Pridobite VIP-vstopnico in se udeležite čarobnega kina pod zvezdami v okviru puljskega filmskega festivala.

Priceless Mastercard | Foto:

Doživetje 7: Zagreb

Zapeljite se z zračnim balonom in si privoščite večerjo med oblaki nad idiličnimi hribi.

Priceless Mastercard | Foto:

Doživetje 8: Šibenik

Oglejte si koncert legendarnega italijanskega pevca Maria Biondija iz prve vrste na šibeniški trdnjavi svetega Mihovila. Pevca lahko spoznate tudi v živo.

Priceless Mastercard | Foto:

Doživetje 9: Komiža

Zapeljite se na otok Vis s tradicionalnim hrvaškim ribiškim čolnom. Pridružite se strokovno vodenemu ogledu skrivnih predorov in artefaktov tega očarljivega jadranskega otoka.

Priceless Mastercard | Foto:

Doživetje 10: Poreč

Obiščite največji hrvaški vodni park, kjer prav gotovo vsak najde zabavo po svojem okusu.

Priceless Croatia | Foto:


Ne spreglejte