SiolNET. Trendi Odnosi
2,43

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Vplivnica, ki je oddala svojega otroka, zdaj izgubila večino sponzorjev #video

2,43

termometer

Myka
Myka in James sta bila starša petim otrokom, štirim biološkim in enemu posvojenemu (skrajno desno). Foto: Instagram

Potem ko je vplivnica Myka Stauffer z možem sporočila, da sta posvojenega sina oddala v nov dom, je izgubila večino sponzorjev in sodelovanj z znamkami, ki so ji prinašali precejšen del zaslužka.

Myka Trendi Ker sta oddala posvojenega sina, se je na slavna youtuberja usul plaz kritik #video

Pretekli teden je ameriška vplivnica Myka Stauffer razkrila, da sta z možem Jamesom štiriletnega sina Huxleyja, ki sta ga posvojila septembra 2017, oddala v nov dom, s čimer sta šokirala sledilce in druge.

Ogorčeni nad njuno odločitvijo so tudi številni sponzorji in znamke, s katerimi je Myka dolgo uspešno sodelovala, zato so večinoma prekinili sodelovanje z njo.

Video, v katerem sta razkrila, da sta posvojenega sina oddala v nov dom:

Zgroženi sledilci podpisujejo celo peticijo

Med njimi je tudi igralka in oblikovalka ter lastnica znamke Fabletics Kate Hudson, ki je potrdila, da so nehali sodelovati z Myko.

Neki uporabnik Instagrama jo je neposredno vprašal, ali bodo po objavi videa, v katerem sta Myka in James sporočila, da sta predala posvojenca v nov dom, še sodelovali z njo. Slavna igralka je na to odgovorila: "Ne, končali smo. Hvala za vašo skrb."

Enako so sporočili tudi iz podjetij Barbie, Chili's in Danimals.

Da je ne bodo več podpirali, so jasno izrazili tudi številni sledilci in naročniki na njen kanal na YouTubu, pri čemer so začeli podpisovati celo peticijo, s katero zahtevajo, da Myka s svojega kanala umakne vse videe, na katerih je Huxley.

Tudi z Instagrama je izbrisala vse fotografije, na katerih je posvojeni štiriletnik.

Myka Foto: Instagram & Imdb

Oddala sta ga, ker je imel "več posebnih potreb", kot sta pričakovala

Myka je 32-letna blogerka in vplivnica, mama štirih otrok, ki na družbenih omrežjih deli predvsem družinsko vsebino in nasvete o starševstvu. Ravno zato je z oddajo (petega) posvojenega otroka vzbudila toliko zgražanja, pa čeprav sta z možem Jamesom pojasnila, da sta se za to odločila, ker ima Huxley avtizem in poškodbo možganov.

Za njegovo stanje sta vedela že v času posvojitve, a sta sčasoma ugotovila, da ima "veliko več posebnih potreb", kot sta jih pričakovala in "ki se jih nista zavedala", saj jima veliko stvari med postopkom posvojitve niso pojasnili. Ob tem sta dejala, da ne moreta razkriti več podrobnosti, zakaj sta se tako odločila, ker "hočeta spoštovati Huxleyjevo zasebnost", in prosila za spoštovanje njune zasebnosti.

Posvojitvena agencija je Huxleyju že našla novo družino, v kateri so bolje seznanjeni z njegovo boleznijo, nova mama pa je celo zdravstvena delavka.

Preverite tudi:

karen Trendi Zaradi rasizma in lažne prijave postala viralna in brezposelna #video

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 2
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin