Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Nedelja,
3. 8. 2014,
11.17

Osveženo pred

7 let, 12 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

ljubezen ljubezen moški ženska prijateljstvo

Nedelja, 3. 8. 2014, 11.17

7 let, 12 mesecev

Pari, ki so že od začetka obsojeni na razhod

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1
Najhujše zveze so zveze, ki niso zdrave. Ljudje si sicer želijo biti v paru, zato bodo spregledali vse znake, ki jim pravijo, da to ni dobro.

Ljudje se včasih zaljubijo tudi v napačne osebe, a tega zaradi različnih razlogov nočejo videti. Za zaljubljence je pomembno, da imajo koga poklicati, in sreča je v njihovem srcu. Pa so zares zaljubljeni? Našli smo nekaj najbolj čudaških parov, ki so ne glede na zaljubljenost vnaprej obsojeni na konec.

Preveč sporočil Nenehno si dopisujeta, ko sta skupaj, pa se nimata o čem pogovarjati. Ne poznata niti barve oči drug drugega, saj ves čas gledata le v zaslon telefona. Takšen par živi le zaradi tehnologije.

Obupano odvisni Parček se ni sposoben sprehoditi niti do hladilnika, ne da bi se držal za roke. Drug od drugega sta obupano odvisna, drug brez drugega ne znata preživeti niti pol dneva. Če sta ločena le za eno uro, se bosta slišala po telefonu, da si povesta, da se pogrešata. Nikoli nista sama, ker ne znata biti sama.

Prijatelja s Facebooka Parček vse podrobnosti življenja deli na Facebooku, vsako minuto izkoristita zato, da se pokažeta svojim virtualnim prijateljem. A to je vse, kar imata: virtualni svet, v katerem dokazujeta svojo ljubezen, pred katerim se hvalita s svojim premoženjem, denarjem, potovanji … Obenem pa sta praznega duha in srca.

Akcija Parček se neznansko rad poljublja ne glede na to, ali sta čas in prostor za to primerna. Ves čas se držita za roke, mar jima je, kdo je poleg njiju. Eden ves čas poudarja njuno zaljubljenost z besedami, kot so dragi, ljubi, srček in podobno. Ko se ne poljubljata, sta tiho ali pa z glasnim govorjenjem iščeta pozornost.

Zaljubljena v denar Par je skupaj le, ker ima eden od njiju denar, drugi pa v tem uživa in to jasno kaže vsem okoli sebe. Ko se spreta, se pobotata zaradi dragih daril. Denar je tisto, kar šteje, kajne?

Lenoba, zvest ti bom do groba Partnerja sta tako lena, da se jima ne ljubi niti raziti. Vsi okoli njiju vedo, da zveza ni dobra, a vztrajata. Skupaj sta tako dolgo, da je zanju postalo preveč udobno, da bi zaživela drugače. Bolje je ostati skupaj žalosten kot spremeniti življenje. Zadnje je lahko naporno.

Sta in nista Saj ni nič narobe, če spoznate, da ste prehitro končali zvezo in želite popraviti napako. A ne vsak teden. Par, ki se spre večkrat, kot se ljubi, ne bo dolgo zdržal skupaj.

Ne spreglejte