Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Nedelja,
12. 1. 2014,
8.38

Osveženo pred

7 let, 12 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2

Natisni članek

nasvet seks moški ženske ženske

Nedelja, 12. 1. 2014, 8.38

7 let, 12 mesecev

Moški nasveti o seksu za ženske

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2
Če bi moške vprašali, kaj bi hoteli, da njihova partnerica ve o seksu, bi ji z veseljem povedali, a včasih tega ne znajo ali ne zmorejo, zato pa vam mi razkrivamo nekaj njihovih intimnih razmišljanj.

O trojčku Seveda skoraj vsak moški sanjari o seksu z dvema ženskama naenkrat, kar pa še ne pomeni, da svoje partnerice ne ljubi. Gre za njegovo spolno fantazijo, ki bi si jo veseljem izpolnil, če bi bila njegova draga za. Če pa tega ne more storiti, bi se rad z njo o tem vsaj sproščeno pogovarjal in morda bosta našla način, kako ga zadovoljiti tako, da bosta uživala oba, nikar pa si ne želi slišati očitkov, da ni normalen. Namig: preoblačenje, lasulje in igranje vlog lahko pričarajo marsikaj.

Moja zbirka erotičnih filmov Nobena skrivnost ni, da številni moški radi masturbirajo ob gledanju erotičnih filmov, ker jih vizualna stimulacija preprosto vzburja, samozadovoljevanje pa sprošča in pomirja. Pa vendar se zato še ne bodo obnašali kot igralci v porno filmih, niti tega ne pričakujejo od svoje partnerice. No, morda bi bili kdaj veseli kakšne podobne poteze, ampak lahko tudi pozabijo nanje. Skratka – z njegovo kolekcijo erotičnih filmov naj se ženska ne obremenjuje, razen če tudi njega čudi, zakaj ima ona toliko vibratorjev.

Seksajva pogosteje in eksperimentirajva Moškim občutek bližine, ljubljenosti in povezanosti s partnerico daje spolnost, zato sploh ni vprašanje, ali bi radi seksali vsak dan, vsekakor pa ne manj kot dvakrat na teden. Ni nujno, da gre vedno za maratonski seks, lahko je tudi (oralni) seks na hitro, še bolj pa jih vzburja, če je ženska pripravljena z njim preizkušati nove stvari, pa tudi če gre samo za seks na kuhinjski mizi.

Kaj ti je všeč Ve se, da moški zelo uživa, ko sliši svojo žensko med seksom ječati in stokati od užitka, ker mu to pomeni, da jo zna zadovoljiti, včasih pa se je treba o čem tudi pogovoriti, ker ne zna brati njenih misli. Moški bi radi, da jim ženska razkrije svoje želje, saj jih vzburja misel na to, da jih bodo izpolnjevali prav oni, zato na dan z besedo.

Imam telo Res je, da imajo moški najraje, če se ženska tako ali drugače poigra z njegovim korenjakom, ampak radi vidijo tudi, če se jih dotika ali jih poljublja kje drugje. Imajo zelo občutljiva moda, še bolj pa predel okoli anusa (znotraj in zunaj) in prostate, zato tega ni treba kar preskočiti.

Težave z erekcijo Tako kot ženska težko doživi orgazem, če je pod stresom ali kako drugače nerazpoložena in preobremenjena, ima moški lahko težave z erekcijo. Bolj ko misli nanje in se obsedeno obremenjuje s tem, slabše je, zato cenijo, kadar ženske ne reagirajo teatralno, ampak v roke vzamejo vibrator, se samozadovoljujejo ali pustijo moškemu, da jim pomaga, z veseljem pa bodo svojo drago obdelali tudi oralno.

Hvali, hvali, hvali me Moške je treba hvaliti, vsaj petkrat na dan, tudi če gre za popolnoma običajne stvari, ki jih naredi. Čestitajte mu, da se je tako lepo obril, pohvalite ga, da je seksi, zaupajte mu, da vam diši, omedlite od veselja, če zamenja žarnico, zažarite od sreče, ko pride iz službe ves utrujen … Moški mora vedeti, da je najboljši in da ga spoštujete, kadar pa se nameravate pogovarjati o manj prijetnih stvareh, storite to z občutkom. Nič lažjega, kajne?

Ne spreglejte