Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
14. 1. 2014,
18.45

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

oralni seks moški ženske ženske

Torek, 14. 1. 2014, 18.45

8 let

Kakšen moški najbolje oralno zadovolji žensko?

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1
Ko gre za oralno zadovoljevanje žensk, lahko moške v grobem razdelimo na pet skupin, ki se med seboj zelo razlikujejo. V kateri skupini je vaš partner oziroma kam spadate?

Ignorant Kot pove že ime, takšnega moškega oralno zadovoljevanje ne zanima, razlogov za to pa je toliko, kot je takšnih moških: morda je imel slabo izkušnjo, ni samozavesten ljubimec, oralni seks se mu zdi tabu, misli samo nase ... Kakorkoli, vedno najde izgovor za to, da se oralnemu seksu izogne in tako prikrajša žensko za užitek, ni pa nujno, da tako misli tudi, ko gre za felacijo.

Mravljica Takšen moški se spravi nad žensko spolovilo, kot da jutri ne obstaja. On mora svoje delo pridno opraviti, ne razume pa, da za žensko to ni suhoparen postopek, ampak nekaj posebnega in zelo intimnega, zato se pogosto zgodi, da prezre znamenja, ki mu jih ženska pošilja, ker je preprosto slep za vse okoli sebe in se preveč trudi. Vsekakor mu lahko ženska čestita za trud, ni pa nujno, da se mu bo zahvalila za orgazem. Več senzibilnosti!

Branjevec Deluje po načelu "ti meni, jaz tebi" oziroma razmišlja, da je dolžan oralno zadovoljiti žensko, če si želi, da bo potem tudi ona njega. V praksi je to videti tako, da se z vagino ukvarja dve minuti, potem pa preneha in tako da ženski vedeti, da je zdaj ona tista, ki je na vrsti za oralni seks. Ni treba poudarjati, da bo žensko tako težko zadovoljil, ker se vede kot robot, ki dela uslugo. Je pa že bolje vzeti v roke vibrator.

James Bond To je vrhunski strokovnjak za kunilingus, ki je do izkušenj prišel z veliko prakse. Torej ve, kaj počne, in zna uporabljati jezik, prste, ustnice ... Oralno zadovoljevanje ženske jemlje kot sestavni del seksa, tudi če ni vedno razpoložen, ker ve, da bo seks boljši, če bo za žensko dobro poskrbel. Težava je, da se hitro naveliča ene in iste vagine, zato mu je težko zaupati, da bo ostal zvest, tudi ko zatrjuje, da ste edini.

Idealni ljubimec To je tip moškega, o katerem ženske sanjajo: popolnoma obvlada žensko anatomijo, kar je že samo po sebi presežek, a se ne ustavi tukaj. On si v resnici, iskreno in od srca želi zadovoljiti žensko, ker mu njen užitek pomeni vse, to pa v kombinaciji z obvladanjem jezika ženski v postelji pomeni (skoraj) vse. Ko srečate primerek te vrste, se omožite z njim.

Ne spreglejte