Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
23. 8. 2013,
15.26

Osveženo pred

5 let, 1 mesec

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3

Natisni članek

astrologija zmenki

Petek, 23. 8. 2013, 15.26

5 let, 1 mesec

ASTROLOGIJA: Kako radi uživate v dvoje?

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3
Biki se predajajo romantičnim večerjam, vodnarji adrenalinskim skokom s padalom, kozorogi pa imajo kot vedno visoka merila, ko gre za preživljanje časa v dvoje. Pa vi?

Oven Ognjeni oven je težko pri miru, tudi ko gre za preživljanje časa v dvoje, zato partnerja rad povabi na dinamičen zmenek, povezan s športom, pa naj gre za ogled tekme ali za športno aktivnost v dvoje, pri kateri pride do izraza njegova tekmovalnost. Užival bo tudi v ogledu akcijskih filmov, vendar ne več kot eno popoldne, saj ga poležavanje ne zanima.

Bik Biki se držijo pregovora, da gre ljubezen skozi želodec, zato je njihovo idealno preživljanje časa v dvoje romantična večerja. Nič jih ne začara bolj kot partner, ki obvlada kuhalnico, radi imajo povabila v ekskluzivne restavracije, če pa ne gre drugače, za gurmanske presežke poskrbijo tudi sami. Če jih boste po dobri hrani povabili še na sprehod, vam je pot do njihovega srca odprta.

Dvojčka Dvojčki so igriva bitja, ki se radi zabavajo, zanje je pomembno, da se ves čas nekaj dogaja. Partner je hkrati tudi njihov prijatelj, ki z njimi deli smisel za dogodivščine, saj dolgčasa ne prenesejo, vendar niso izbirčni. Uživajo v gledanju filmov, obisku gledališča, posedanju ob kavi, športnih aktivnostih in dolgih debatah, ki ga s partnerjem povezujejo še globlje.

Rak Rak ima rad intimno razpoloženje, v katerem se lahko sprosti, zato čas v dvoje najraje preživlja doma ali pa si s partnerjem poišče miren kotiček v naravi. Uživa tudi v starih mestnih jedrih, kjer se sprosti ob dobri hrani in pijači, če pa zraven lahko prisluhne še ulični glasbi, je užitek popoln. A najpomembneje za raka je, da se ima njegov partner lepo, sicer je vse brez pomena.

Lev Lev ljubi zabavo in uživa, ko je v središču pozornosti, zato je nekako samoumevno, da se bo partner prilagajal njemu, ko gre za preživljanje časa v dvoje. Rad se odpravi v mesto, kjer se vedno nekaj dogaja, rad obišče najboljšo restavracijo, uživa na koncertih in plesih, vendar je treba vedeti nekaj: lev predvsem potrebuje občutek, da je najpomembnejši in močno zaželen.

Devica Device rade združijo prijetno s koristnim, saj tudi v najbolj romantičnih trenutkih v dvoje do sebe čutijo odgovornost, zato jih očarajo izleti v muzeje, kjer vedno izvejo kaj novega, obisk bolšjega trga ali starinarnice, kjer uživajo v stiku s preteklostjo, ogled gledališke predstave ali filma, o katerem bodo lahko pozneje dolgo razpredali … Partner jih mora učiti sproščanja.

Tehtnica Tehtnice so romantične duše, ki se trudijo, da bi bil čas, preživet v dvoje, nekaj posebnega zanje in za partnerja, zato si vedno znova prizadevajo presenetiti. Tematski polet z letalom, viteška večerja ali jazz koncert med zidovi starega gradu so zanje le delček tistega, kar lahko prispevajo k skupni romantiki, v rokavu skrivajo še veliko več zapeljivih domislic.

Škorpijon Posesivni škorpijon ima stvari vedno rad pod nadzorom, zato običajno zahteva, da se mu partner prilagodi, ko preživljata čas skupaj. Če se bosta odpravila ven, bo škorpijon poskrbel za intenzivna občutja s povabilom na eksotično večerjo ali z ogledom trebušnih plesalk, najpomembneje zanj pa je, da je partner vedno v bližini, kjer lahko spremlja vsak njegov gib.

Strelec Strelci so večni raziskovalci, zato jim običajno ne pade na pamet, da bi v dvoje posedali na večerji, ampak si poiščejo drugačne izzive. Radi imajo ulično umetnost, razstave, pokušanje vina, izlete z iskanjem skritega zaklada …, stvari, ki prebujajo njegovo domišljijo in smisel za pustolovščino. Čim več jih je, tem bolje.

Kozorog Kozorogi imajo visoka merila, vseeno pa jih očarajo izvrstna restavracija z odličnimi vini ali zgodovinski potep po staroveškem mestu. Imeti morajo občutek, da so nekaj posebnega, zelo cenijo, kadar se partner potrudi in jih preseneti, in se neredko dvojno oddolžijo. Ekskluzivna povabila so nekaj, kar kozorogi obvladajo, le večkrat si morajo vzeti čas.

Vodnarji Vodnar je nemirnega in adrenalinskega duha, želi si, da je čas v dvoje predvsem spontan in nenačrtovan, zato ga rutinsko posedanje ob kavi odbija, odpravil pa se bo na nastop požiralcev ognja, skok s padalom in spust s kajakom. Pri tem pa si vedno pusti dovolj prostora za presenečenja, ki ga lahko odpeljejo v neznano.

Ribi Ribe potrebujejo romantiko kot zrak, ki ga dihajo, zato si bodo za trenutke v dvoje izbrale mirne restavracije ali lokale, v katerih se bodo lahko posvetile partnerju in uživale v njegovi pozornosti. Uživajo tudi v dolgih sprehodih, občudovanju zvezd, sončnih zahodih, gledanju romantičnih filmov, da jih le nekdo drži za roko in jih zraven zaljubljeno objema.

Ne spreglejte