Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
22. 9. 2021,
14.25

Osveženo pred

2 meseca, 1 teden

Vsebino omogoča Fakulteta DOBA

Natisni članek

advertorial študij šolanje Urška Žolnir Jugovar DOBA Fakulteta

Sreda, 22. 9. 2021, 14.25

2 meseca, 1 teden

Izberite kakovosten študij s primerno ceno

Vsebino omogoča Fakulteta DOBA

Če ste tudi vi med tistimi, ki so tik pred vpisom na študij, vam svetujemo, da ste pri izbiri višje šole ali fakultete pazljivi in na prvo mesto postavite kakovost. In če želite za svoj denar, vložen v študij, dobiti kar največ, se za vpis vsekakor ne odločajte prehitro ali na pamet in samo na podlagi cene študija.

Doba Fakulteta | Foto: Vzemite si čas, primerjajte različne programe s svojimi cilji in ambicijami, primerjajte prednosti, ki jih ponujajo, povprašajte diplomante ali študente o njihovih izkušnjah, o skrbi za študente, da ti niso le številke, o opravljanju izpitov ...

Pozanimajte se o metodah dela, mednarodnih akreditacijah, uspehih … In izberite študij, med katerim boste reševali konkretne izzive iz prakse.

Mediana: DOBA Fakulteta bo tudi v tem študijskem letu prva izbira med zaposlenimi, starimi od 25 do 45 let, možnost online študija pa bo eden od ključnih razlogov pri izbiri študija. DOBA že 22 let ponuja najsodobnejši model digitalnega študija – 100-odstotno online. Letos v njihovih programih na DOBA Fakulteti in Višji strokovni šoli DOBA pričakujejo več kot kot 2.000 online študentov.  

Njihovi študentje in diplomanti priporočajo online študij na Dobi zaradi spodnjih razlogov.

  • Omogočajo najbolj moderen model digitalnega študija, ki poteka 100-odstotno online in je edini mednarodno akreditiran model online študija v Sloveniji.
  • Zagotavljajo stalno podporo med študijem – med študijem vsakega posameznika spremlja najmanj pet strokovnih sodelavcev.
  • Učijo jih profesorji, ki so iz prakse, zato delajo na konkretnih primerih iz prakse.
  • Njihov model online študija omogoča veliko fleksibilnosti in je zato primeren za zaposlene, družine, športnike … 
  • Vaš uspeh je njihova prva skrb.
  • Preberite njihova mnenja.

Ne zamudite možnosti za pridobitev diplome, magisterija, doktorata. Vpišite se do 30. 9. v enega od aktualnih in sodobnih študijskih programov.

POMEMBNO! Vpisi potekajo samo še do konca septembra. Vse informacije o vpisu v programe na DOBA Fakulteti najdete na tej povezavi, vse informacije o vpisu v programe na Višji strokovni šoli pa tukaj.

 

Ne spreglejte