Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
29. 10. 2015,
9.31

Osveženo pred

2 meseca, 2 tedna

Natisni članek

advertorial Telekom Slovenije mobilno plačevanje mestni avtobus LPP Moneta

Četrtek, 29. 10. 2015, 9.31

2 meseca, 2 tedna

Vozovnica za avtobus je vedno pri roki (video)

Kako kupiti vozovnico mestnega avtobusa, če nam zmanjka dobroimetja na Urbani? Rešitev je Moneta, ki deluje brez posebnega aktiviranja.

Moneta je priročno plačilno sredstvo. Poleg tega, da je primerna prav za vse generacije, tudi združuje in razrešuje zaplete. Vas zanima, kako? Oglejte si video in preberite fotozgodbo.

Moni in Eta sta sproščeno klepetali, zmedena Jan in Žan sta po torbah mrzlično iskala Urbano, avtobus pa je že prispel. Jima je uspelo ujeti avtobus?

Mimogrede sta z Moneto plačali vožnjo z avtobusom in se nasmejali zmedenima Janu in Žanu.

"Moneta!" sta z olajšanjem vzkliknila in se uspešno vkrcala. "Le kako se nanjo nisva spomnila že prej! Včasih so pa punce res bolj iznajdljive!"

Denar za "trolo" že dolgo ne pride več v poštev, Urbane pa očitno nista našla. Moneta je rešila njun trening in poskrbela za nova prijateljstva. Spremljajte dogodivščine Moni, Ete, Jana in Žana še naprej - o, ne, ni jih še zmanjkalo! Kmalu bomo spet v njihovi simpatični družbi.

Se še spominjate? Gotovina in žetoni so že zdavnaj preteklost.

Se še spominjate majhnih barvnih žetončkov in kako je bilo odveč brskati za njimi po žepih in denarnicah? Telefon je veliko manj izmuzljiv. In vedno ga imamo pri sebi. Storitev Moneta je priročna prav za vse generacije, uporabljamo jo za polnjenje računa Mobi ali kot plačilno sredstvo.

Plačilni sistem Moneta je zelo priročen, saj je s pametnim telefonom lahko mimogrede in povsem preprosto kupiti vozovnico za mestni avtobus.

Avtobusi Ljubljanskega potniškega prometa (LPP) so že več let opremljeni s terminali za brezgotovinsko plačevanje z Moneto, ki jo uporabijo naročniki storitev Telekoma Slovenije, naročniki Debitela in Si.mobila ter komitenti Nove KBM in Poštne banke Slovenije, ki so hkrati uporabniki enega izmed teh operaterjev.

Ne spreglejte