Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
8. 6. 2017,
11.30

Osveženo pred

2 meseca, 1 teden

Vsebino omogoča Bee's Brands

Foto: Bee's Brands

Natisni članek

Wild Bee čebelja kozmetika naravna kozmetika nega kože advertorial

Četrtek, 8. 6. 2017, 11.30

2 meseca, 1 teden

WILD BEE² slovenski start up iz kozmetične industrije

Vsebino omogoča Bee's Brands

Foto: Bee's Brands

Sodelujejo z najprestiženjšim laboratorijem, kjer dela več kot 30 tisoč "farmacevtov", ki razvijajo snovi, ki jih trenutno ne more razviti noben drug laboratorij na svetu – propolis, matični mleček, cvetni prah in med. Gre za laboratorij resničnega čebeljega panja iz Slovenije, kjer živi več kot 30 tisoč čebel – letečih farmacevtov.

sivka wild bee | Foto:

Visoka tehnologija in napredni programski algoritmi nam omogočajo marsikaj, a nikoli ne bodo sposobni v celoti nadomestiti tega, kar je ustvarila mati narava v milijonih let izkušenj in optimizacije – čisto popolnost naravnega ekosistema in organizmov, ki delujejo v njem. Kdo lahko proizvede boljše substance za človeško telo kot mati narava?

wild bee | Foto: Blagodejni čebelji izdelki

"Življenje čebel in izjemne zdravilne lastnosti, ki jih premorejo čebelji pridelki, so nas navdihnili, da ustvarimo devet do kože prijaznih kozmetičnih izdelkov za vse starosti in priložnosti," pravi ustanovitelj in čebelar Andraž Šegš.

Več kot 30 let izkušenj v družinskem čebelarstvu in delu z našo čebelo, slovensko sivko, jih je navdihnilo, da so razvili čebeljo kozmetično linijo WILD BEE².

"Vse se je začelo v domači kuhinji, kjer smo mešali kreme, balzame za ustnice, gele za prhanje in še marsikaj. Bilo je zabavno, izdelki so bili kakovostni, primerni za družinska darilca in domačo uporabo," navaja ustanovitelj.

wild bee | Foto:

Korak v profesionalni svet kozmetike pa je nekaj drugega, zato so projekt strokovno okrepili. Na pomoč jim je priskočila dodatna razvojna ekipa, kemik, farmacevt in kozmetolog, in v treh letih ustvarila te fantastične izdelke, ki so zahtevali veliko testiranj in dokumentacije. Njihova naloga zdaj pa je, da izdelke ponesejo med ljudi in širijo glas čebel in slovenskega čebelarstva.

Zakaj kozmetika na osnovi čebeljih pridelkov?

  • WILD BEE² vsebuje najboljše sestavine iz čebeljega laboratorija (panja), ki imajo čarobno energetsko moč: med, matični mleček, propolis, cvetni prah, vosek in čebelji strup.
  • Čebelji pridelki vibrirajo na energetski ravni, ki stoodstotno ustreza človeškim celicam.
  • Sinhronizirate delovanje kožnih celic z naravnim valovanjem čebeljih pridelkov.
  • So brez parabenov, silikonov, umetnih barvil, mineralnih olj, GSO.
  • Razstrupljate telo – uporabljajte koži prijazno kozmetiko iz naravnih sestavin.
  • Podpirate slovensko čebelarstvo in male slovenske podjetnike.

Še posebej so ponosni na anti age kremo Bee's cream s čebeljim strupom, propolisom, medom, arganovim oljem in aloe vero, ki ustvarja naravni botoks učinek za vrhunsko nego obraza.

wild bee | Foto:

Pripravljajo pa še kar nekaj zanimivih izdelkov. Vsi izdelki so MADE IN SLOVENIA.

Ne spreglejte