Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
15. 10. 2024,
10.17

Osveženo pred

57 minut

Oglasno sporočilo

Natisni članek

Natisni članek

Vikend norih avantur noad popust moda Desetak darilni bon nakupovanje ALEJA PR članek

Torek, 15. 10. 2024, 10.17

57 minut

Povrnili bodo za kar 2.500 evrov nakupov

Vikend norih avantur v ALEJI s popusti in z nagradno igro JACK

Oglasno sporočilo

Ste pripravljeni na vikend, poln neverjetnih popustov in posebnih ponudb? V ALEJI vas ta petek in soboto čaka "Vikend norih avantur", ko bodo trgovine in lokali pripravili izjemne akcije in ugodnosti, ki jih ne smete zamuditi. Ne glede na to, ali iščete modne kose, kozmetiko, športno opremo ali okusne dobrote, boste zagotovo našli nekaj zase.

Ta vikend je v ALEJI vikend norih avantur | Foto:

Za zabavno vzdušje bo poskrbel DJ, ki vas bo z glasbo popeljal po nakupovalnih ulicah. Da pa bo dogajanje še bolj razburljivo, vam bo vaša najljubša nakupovalna destinacija ALEJA povrnila kar 2.500 evrov v darilnih bonih Desetak. Za sodelovanje v nagradni igri preprosto prinesite račun o opravljenem nakupu v petek ali soboto k njihovemu JACKU na osrednjem prireditvenem prostoru. Z malo sreče si boste morda povrnili celoten znesek nakupa.

Vikend norih avantur je idealna priložnost za nakup daril ali osvežitev jesenske garderobe. Več kot 80 trgovin in lokalov v ALEJI nudi široko paleto izdelkov – od športnih oblačil in opreme, modnih oblačil, čevljev, nogavic, modnega perila do kozmetike, parfumov, ur in nakita.

Ne pozabite obiskati njihove spletne strani, kjer lahko popuste pregledate že večer pred dogodkom.

Naročnik oglasnega sporočila je ALEJA D.O.O.

Ne spreglejte