Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
25. 5. 2017,
11.44

Osveženo pred

6 let, 7 mesecev

Oglasno sporočilo

Natisni članek

Manzara nakit poletje kopalke

Četrtek, 25. 5. 2017, 11.44

6 let, 7 mesecev

Tunike, ki so sprožile val navdušenja – preveri, zakaj!

Oglasno sporočilo

Zakorakaj v poletje, kot se spodobi – s poletnimi kosi oblačil, ki jih nikakor ne smeš spregledati! Tako te bodo obnoreli, da se jim ne boš mogla, niti se jim ne boš želela upreti, saj so tisto, kar potrebuješ za najbolj noro poletje do zdaj!

manzara | Foto:

 

Na seznamu vročih "must-have" kosov so posebni vratni izrezi, ki jih podpirajo razkrita ramena in vpadljivi detajli na rokavih. Za romantiko bodo poskrbeli cvetlični vzorci, rožnata barva, lahkotne teksture, tunike z volančki, nežni dodatki džinsa … In prav to je seznam modnih trendov, ki si ga zapiši tudi ti!

manzara | Foto:

Naravna paleta pomladnih barv se bo iz pomladi prenesla v poletje. Tudi mi smo prav NORI na pastelno rožnato in modro barvo, zato smo veseli, da jih bomo nosili še naprej! Najpomembneje je, da kombiniranje teh dveh barv ne pozna meja! Lahko se odločiš samo za eno in dodaš modne dodatke v drugi barvi! Nahrbtniki, pisane zapestnice, superge in dodatki kovinskega blišča – TO JE TISTO, kar bo zaokrožilo tvoj popoln outfit! Kaj pa bela in črna barva? Seveda ostajata večni klasiki! Dnevni sprehodi po plaži v belem in nore večerne zabave v črni … Saj to so vendar kraji, kjer se začne največ ljubezni!

manzara | Foto:

Barve so torej določene! A gremo naprej. Majhni detajli, ki bodo to poletno sezono izstopali, so predvsem volančki na rokavih in robovih oblačil. Tako bo navadna majica v trenutku postala nekaj posebnega in bo prava nadgradnja osnovnih kosov. Navsezadnje pa tudi tukaj ni pravih pravil. Večji ko so volančki, bolj so vpadljivi! In seveda – trendovski!

manzara | Foto:

Z roko v roki z volančki se bo sprehodil tudi trend golih ramen. Senzacija "cold shoulder" se nadaljuje in se prav dobro kombinira z volančki. Nadgrajuje pa se še z enim novim trendom – zvončastimi rokavi. Popolna kombinacija vsebuje kar vse troje! Tokrat smo razbili stereotip o tem, da je v dvoje lepše! ;) Prepusti se kombinacijam, izberi tisto, ki ti najbolj ustreza. Ne boj se asimetričnih linij in nenavadnih detajlov. In še to: bi za še več romantike k svojemu outfitu dodala čipko?

manzara | Foto:

To poletje bo res neverjetno! Polno ljubezni, romantike in vročih teles na plaži! Zato nikakor ne smeš pozabiti na kopalke! Z lahkoto boš poiskala takšne, ki bodo sledile prav vsem vročim smernicam, saj je izbor kopalk ta hip najboljši! Saj že veš … Izberi barve, ki bodo dopolnile tvoj outfit. Model naj bo takšen, da boš kar najbolj uživala v vseh načrtovanih aktivnostih. Kakšen rezervni kos pa vseeno dodaj tudi v svojo torbo za na plažo! ;) Prav vsak model kopalk bo na tebi videti super, če jih boš nosila samozavestno in boš pokazala svojo navihano energijo, s katero razveseljuješ ljudi okoli sebe!

manzara | Foto:

A nekaj nam še manjka za popolno ljubezensko zgodbo! Kot v romanih, ki jih vsako poletje najraje bereš. Vedno potrebujemo še kakšen dodatek! Tako je! Potrebuješ samo še nakit in popolna ljubezenska zgodba se lahko začne pisati! Nakit bo to sezono drznejši kot kadarkoli prej! Verižice okoli pasu, svetlikajoči se obeski in rahli detajli, ki bodo poskrbeli za nevoščljive poglede!

manzara | Foto:

Ne spreglejte