Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
21. 3. 2014,
10.37

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2

Natisni članek

trendi lasje

Petek, 21. 3. 2014, 10.37

8 let

Tri pričeske, s katerimi boste blestele to pomlad (foto)

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2
Tako kot v modi se tudi pri pričeskah trendi spreminjajo sezonsko. In komu jih stilisti in frizerji zaupajo najprej, če ne hollywoodskim zvezdnicam?

Pri pričeskah se v modo vrača sproščen slog. Nič ni narobe, če vaši lasje niso počesani in utrjeni z lakom, najbolj modni boste, če boste dajali vtis, da vam je lase posušil veter. Strogo počesani lasje, razdeljeni s prečo, so primerni za večerne priložnosti, medtem ko čez dan lasje padejo, kamor jih počešete s prsti. In še nekaj, na videz neumitih las lahko pozabite, lasje naj se lesketajo kot sveže umiti.

1. Gosti lasje do ramen Eden najvidnejših trendov so lasje, postriženi do ramen. Če si želite pričeske, kakršno imata January Jones in Jessica Alba, frizerju namignite, da želite raven rez konic. Tako boste pridobili gostoto. Stanjšane konice in resasto striženje to pomlad ne pridejo v poštev. Lepotičkam s fotografij lahko "ukradete" še en trik: lase počešite z gosto krtačo, tako da se sklonite in jih češete od tilnika proti čelu. Nato se dvignite in lase počešite še s prsti, naj padejo, kamor želijo.

2. Še vedno moden pixie Še vedno je trendovska tudi kratka pričeska z daljšimi lasmi ob obrazu. Takšno nosi tudi mlada igralka Shailene Woodley, ki zna pixie nositi na več različnih načinov: lase zgladi ob glavi in utrdi z gelom, jih natupira in počeše nazaj ali pa jih razmrši s prsti in vanje zatakne sončna očala.

3. Razmršene kitke Za romantičen in malce boemski videz pa si spletite kitke. Te ne smejo biti popolne, ampak razmršene in kot po naključju spete v zanimivo pričesko. Pred pletenjem kitk las ni treba česati, še najbolje bo, če jih boste razmršili in utrdili s sprejem, nato pa se lotili površnega pletenja.

Ne spreglejte