Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
18. 7. 2024,
11.54

Osveženo pred

2 uri, 14 minut

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 0,02

Natisni članek

morje Uživajmo poletje Uživajmo poletje vonj dišave

Četrtek, 18. 7. 2024, 11.54

2 uri, 14 minut

To so najbolj priljubljene vonjave letošnjega poletja

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 0,02

Letošnje poletje prinaša sveže in navdihujoče trende v svetu parfumov, ki jih določajo raznolike esence in dišave. Pestra paleta, ki je letos na izbiro, ponuja dišavo za čisto vsakega. V nadaljevanju vam razkrijemo, katere vonjave so letos poleti priljubljene. 

Vonjave citrusov 

Citrusni vonji ostajajo klasična izbira za poletne dni, vendar letos prihajajo v novi, bolj dolgotrajni in intenzivni različici. Osvežujoči vonji limone, bergamotke in pomaranče prinašajo energijo in živahnost, idealni so za poletne dni in večere, podali pa se bodo na vsak stajling.

Citrusi | Foto: Shutterstock Citrusi Foto: Shutterstock

Dišave s pridihom sončnih žarkov 

Parfumi, navdihnjeni z esencami sončnih žarkov, so letos izjemno priljubljeni. Te dišave pogosto vključujejo note morske soli, ki ustvarjajo občutek poletne toplote in svežine. Kombinacija z nežnimi cvetličnimi notami dodaja globino in čutnost. V nekaterih pa se najdejo tudi kombinacije breskve, kokosa in ananasa. 

Sonce | Foto: Shutterstock Sonce Foto: Shutterstock

Sveži zeleni vonji  

Naravni in zeliščni vonji, kot sta korenje in pesa, so tudi letos v ospredju. Ti dišavi prinašata svežino narave. To je brez dvoma odlična izbira za vse ljubitelje bolj nežnih vonjev, ki kljub temu nudijo dolgotrajno zadovoljstvo. 

Korenje | Foto: Shutterstock Korenje Foto: Shutterstock

Vonjave tropskih sadežev 

Še vedno zelo priljubljeni so parfumi z vonji tropskega sadja, kot so mango, ananas in sveže breskve. Ti vonji vzbujajo občutek poletnega uživanja, zato so odlična izbira za sproščene poletne dni. 

Tropski sadeži | Foto: Shutterstock Tropski sadeži Foto: Shutterstock

Morski vonji, ki bodo popeljali na obalo 

Vonji, ki nas popeljejo na obalo s svojim svežim morskim vetrom, so nepogrešljivi za poletno sezono. Note soli, alg in svežega zraka ustvarjajo svežino, ki je na plaži še kako izrazita. 

Morje | Foto: Shutterstock Morje Foto: Shutterstock

Kremasti in mlečni vonji  

Topli in udobni vonji, ki spominjajo na kreme in mlečne napitke, so idealni za večerne dogodivščine. Ti parfumi so izjemno prijetni in se odlično prilagajajo vsem priložnostim, kjer želite izžarevati toplino in eleganco. Ta izbira je primerna predvsem za tiste, ki obožujejo sladke dišave. 

Kremni sladoled | Foto: Shutterstock Kremni sladoled Foto: Shutterstock

Lesni vonji so večna klasika 

Prefinjeni in elegantni vonji lesa so klasična izbira za tiste, ki iščejo parfum z globino in dolgotrajnostjo. Ti vonji dodajo prefinjenost in eleganco, idealni so za večerne zmenke in posebne priložnosti. Ta priljubljena dišava pa je primerna tudi za prostore vašega doma.  

Les | Foto: Shutterstock Les Foto: Shutterstock

Preberite še:

Krtače za lase
Trendi Deset najboljših krtač za lase leta 2024
blush
Trendi Trik z ličili, ki bo poskrbel za naraven videz
Makeup
Trendi Kakšne so prednosti kremnih ličil?
Ne spreglejte