Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Branka Grbin

Torek,
26. 4. 2016,
11.48

Osveženo pred

6 let, 7 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2,28

2

Natisni članek

Mister Slovenije Mister Slovenije 2016 lepotni izbor

Torek, 26. 4. 2016, 11.48

6 let, 7 mesecev

To je deset finalistov, ki se borijo za naziv mister Slovenije 2016

Branka Grbin

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2,28

2

Pretekli konec tedna je komisija izbrala deset mladeničev, ki se podajajo v nadaljni boj v izboru za najlepšega.

Lepotni izbor Mister Slovenije je že nekaj časa eden najuspešnejših pri nas. Medtem ko izbori za dekleta tonejo v pozabo, misic pa ne pozna skorajda nihče več, so naši mistri vse uspešnejši v svetu mode. Bojan Ilijanič se je uveljavil tudi kot vremenar na Planet TV, Mitja Nadižar je posnel kampanjo za Armani Jeans, Matjaž Kumelj se je poleg manekenstva uveljavil tudi kot glasbenik in se je gledalcem vtisnil v spomin kot protagonist oddaje Znan obraz ima svoj glas, Marko Šobot pa je aktiven model po svetu, trenutno v Šanghaju.

Na tekmovanje se iz leta v leto prijavlja vse več kandidatov, zato je delo žirantov seveda toliko težje.

Predstavitev v spodnjem perilu vedno poskrbi za največ vriskov in vzklikov. | Foto: Predstavitev v spodnjem perilu vedno poskrbi za največ vriskov in vzklikov.

Izločiti so morali novih pet

Pretekli konec tedna so morali od 15 postavnih mladeničev odsloviti dodatnih pet ter jih deset poslati v zadnji, finalni boj za laskavi naziv mister Slovenije 2016. Med najlepšo deseterico so se tako prebili Nik Pregl, Gregor Potrebuješ, Blaž Perat, Jasmin Ciriković, Josip Cvitić, Jure Bauman, Klemen Zabukošek, Riad Fehrić, Tilen Grah in Vasja Hajduk. "O uvrščeni deseterici so odločale malenkosti, saj so bili polfinalisti letos zelo močni in skoraj izenačeni, zato bo letošnji izbor eden najbolj napetih do zdaj," sta povedala organizatorja Nina Uršič in Erik Ferfolja. Poleg njiju so letošnje finaliste pomagali izbrati še modna fotografinja Ana Gregorič, predstavnica Proteini.si Nina Valant, pevka Daša Gradišek, predstavnica Casinoja Korona Katarina Strgar, mehiški oblikovalec Joel Loyo ter pevec in nekdanji mister Matjaž Kumelj.

Deset srečnih finalistov. | Foto: Deset srečnih finalistov.

Novi mister bo znan v začetku junija, pred tem pa finaliste čakajo še dodatne dvodnevne priprave v Kranjski Gori ter priprave na sklepni dogodek v Ljubljani. Zmagovalec se svetovnega izbora ne bo udeležil, bo pa dobil pogodbo pri modni agenciji Mister Model Management, številne nagrade in denarno nagrado.

Ne spreglejte