SiolNET. Trendi Moda
3,33

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Tilen Grah je zadnji lepotec v slovenski zbirki mistrov

3,33

termometer

Foto: Ana Kovač

Pred nekaj urami se je končal že osmi izbor za mistra Slovenije in naziv najlepšega je letos osvojil Tilen Grah.

Naziv mister Slovenije 2016 si je po mnenju žirije najbolj zaslužil 19-letni Tilen Grah, študent podjetništva, ki je na finalnem izboru premagal devet konkurentov. Poleg njega so se za najbolj laskavi moški naziv v Sloveniji zadnje tri mesece borili še Nik Pregl, Gregor Potrebuješ, Blaž Perat, Jasmin Ciriković, Josip Cvitić, Jure Bauman, Klemen Zabukošek, Riad Fehrić in Vasja Hajduk

Poleg Tilna sta slavila še Klemen Zabukošek, ki si je prislužil lento mister Proteini.si, in Gregor Potrebuješ, ki je postal mister Cosmo.

Tilen v trenutku zmage. Tilen v trenutku zmage. Foto: Ana Kovač Foto: Ana Kovač

Leta zbiral pogum, zdaj mu je uspelo

Tilna je na izboru spodbujala četica prijateljev in družinskih članov, ki ga je na tej poti bodrila od samega začetka. "Občutki so fantastični, saj so bila pričakovanja velika. Šel sem na zmago in vesel sem, da mi je uspelo. Moram priznati, da je to res dober občutek," nam je zaupal takoj po zmagi in priznal, da je dolgo razmišljal, ali naj se prijavi na tekmovanje Mister Slovenije. "Že več let sem se želel prijaviti, zdaj pa sem končno zbral pogum. Izkusil sem, kakšen je občutek na odru, in ta je vedno boljši, na njem se počutim vedno boljše."

Prvi izhod mladeničev je pospremila saksfonistka. Prvi izhod mladeničev je pospremila saksfonistka. Foto: Ana Kovač

Naziv mister Slovenije bo skušal čim bolje unovčiti, pričakovano ga najbolj zanima manekenstvo, med pripravami na dogodek pa je spoznal, da ga zelo privlačita tudi oder in šovbiznis. Ko smo ga vprašali, kako bo poskušal unovčiti naziv, je samozavestno odgovoril: "Gremo do vrha, tako kot vedno."

Izhod v spodnjem perilu je bil seveda neizbežen. Izhod v spodnjem perilu je bil seveda neizbežen. Foto: Ana Kovač

Zlobne jezike ignorira

Vsi fantje, ki si zaželijo naziv mister, morajo precej garati za postavo, a Tilen pravi, da zanj to ni bilo težko, saj za zdravo telo skrbi vsak dan, vse leto. "Linija ni bila nikoli težava, vedno sem imel dobro postavo in nameravam jo imeti še naprej."

Z osredotočenostjo na cilj ignorira tudi morebitne zlobne komentarje na temo moških lepotnih izborov in pravi, da na vse skupaj gleda s pozitivnega vidika. "Ljudje me spremljajo in podpirajo, a zlobni jeziki bodo vedno obstajali, sicer pa grdo govorijo tisti, ki imajo povedati samo grde stvari."

Še koristna informacija za mlajša dekleta: Tilen je samski in všeč mu je Justin Bieber.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 27
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin