SiolNET. Trendi Moda
1

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Teja Gregorin na Viktorje prvič v večerni obleki

1

termometer

Bronasta slovenska biatlonka Teja Gregorin bo danes zvečer v Mariboru podeljevala Viktorje v družbi Jakova Faka. Pa ne le to: Teja bo prvič stala na odru v večerni obleki.

Novica, da bo Teja Gregorin v družbi Jakova Faka med podeljevalci nocojšnjih Viktorjev, je nedvomno za slovenske biatlonce veliko priznanje njihovemu trudu. A za Tejo so se priprave na njen sprehod po rdeči preprogi začele že pred časom, ko sta z oblikovalko in stilistko Mojco Celin izbrali obleko, v kateri bo Teja zablestela.

"Vedno sem se poskušala izogniti večernim oblekam, ker jih nisem vajena. Zelo težko so me pripravili, da sem na kaj takega pristala, a glede na to, da so rezultati tako dobri, kot so bili v zadnjem času, se je povečalo tudi povpraševanje po takšnih dogodkih. Zato sem na to začela gledati z drugimi očmi," nam je zaupala Teja, ki je ponosna na to, da bo med podeljevalci Viktorjev. "To, da z Jakovom podeljujeva Viktorje, je priznanje za naše delo, prej tega nismo bili vajeni. Veseli me, da sem med izbrankami," nam je še povedala Teja.

O Tejini obleki pa smo povprašali tudi oblikovalko njene obleke. "Obleka je iz moje nove kolekcije, kolekcije jesen-zima, ki se imenuje Sleeping Beauty. Tako smo v tej kolekciji lahko našli tudi Tejo, saj je namenjena ženskam, ki imajo nadzor nad svojim življenjem. Gre za obleko za lepe in sodobne ženske, ki imajo jasno določeno prioriteto v življenju, potrebujejo nekoga, da jih občuduje, ne pa nekoga, ki jih varuje. Obleka odlično pristoji njeni postavi, spredaj je zaprta, zadaj ravno prav seksi, v obleki sem našla tudi veliko simbolike in tudi zato se mi zdi, da je dobra izbira zanjo," nam je o obleki povedala oblikovalka, ki je prepričana, da bo Teja obleko znala nositi, čeprav se v javnosti v večerni obleki še ni pojavila. "Sodelovanje je vzela resno, kot športnica, pripravila se je na ta projekt, dodelali sva vse v zvezi z nošenjem obleke, izbrali sva zlato-črne čevlje, zaradi močne sporočilnosti obleke pa sva nakit izključili," nam je še povedala Mojca Celin.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin