Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
6. 6. 2014,
19.13

Osveženo pred

7 let, 12 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

Teja Gregorin obleka Jakov Fak Jakov Fak Mojca Celin

Petek, 6. 6. 2014, 19.13

7 let, 12 mesecev

Teja Gregorin na Viktorje prvič v večerni obleki

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1
Bronasta slovenska biatlonka Teja Gregorin bo danes zvečer v Mariboru podeljevala Viktorje v družbi Jakova Faka. Pa ne le to: Teja bo prvič stala na odru v večerni obleki.

Novica, da bo Teja Gregorin v družbi Jakova Faka med podeljevalci nocojšnjih Viktorjev, je nedvomno za slovenske biatlonce veliko priznanje njihovemu trudu. A za Tejo so se priprave na njen sprehod po rdeči preprogi začele že pred časom, ko sta z oblikovalko in stilistko Mojco Celin izbrali obleko, v kateri bo Teja zablestela.

"Vedno sem se poskušala izogniti večernim oblekam, ker jih nisem vajena. Zelo težko so me pripravili, da sem na kaj takega pristala, a glede na to, da so rezultati tako dobri, kot so bili v zadnjem času, se je povečalo tudi povpraševanje po takšnih dogodkih. Zato sem na to začela gledati z drugimi očmi," nam je zaupala Teja, ki je ponosna na to, da bo med podeljevalci Viktorjev. "To, da z Jakovom podeljujeva Viktorje, je priznanje za naše delo, prej tega nismo bili vajeni. Veseli me, da sem med izbrankami," nam je še povedala Teja.

O Tejini obleki pa smo povprašali tudi oblikovalko njene obleke. "Obleka je iz moje nove kolekcije, kolekcije jesen-zima, ki se imenuje Sleeping Beauty. Tako smo v tej kolekciji lahko našli tudi Tejo, saj je namenjena ženskam, ki imajo nadzor nad svojim življenjem. Gre za obleko za lepe in sodobne ženske, ki imajo jasno določeno prioriteto v življenju, potrebujejo nekoga, da jih občuduje, ne pa nekoga, ki jih varuje. Obleka odlično pristoji njeni postavi, spredaj je zaprta, zadaj ravno prav seksi, v obleki sem našla tudi veliko simbolike in tudi zato se mi zdi, da je dobra izbira zanjo," nam je o obleki povedala oblikovalka, ki je prepričana, da bo Teja obleko znala nositi, čeprav se v javnosti v večerni obleki še ni pojavila. "Sodelovanje je vzela resno, kot športnica, pripravila se je na ta projekt, dodelali sva vse v zvezi z nošenjem obleke, izbrali sva zlato-črne čevlje, zaradi močne sporočilnosti obleke pa sva nakit izključili," nam je še povedala Mojca Celin.

Ne spreglejte