Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Branka Grbin

Ponedeljek,
30. 1. 2017,
11.34

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2,85

Natisni članek

podelitev zvezdniki moda rdeča preproga SAG-nagrade SAG

Ponedeljek, 30. 1. 2017, 11.34

6 let, 6 mesecev

Rdeča preproga s podelitve nagrad SAG: So bile drzne ali neizvirne?

Branka Grbin

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2,85
Emily Blunt, John Krasinski | Foto Getty Images

Foto: Getty Images

Med zvezdniki in zvezdnicami, ki so se sprehodili po rdeči preprogi pred podelitvijo nagrad SAG, smo videli največ "modnih spodrsljajev" v tej sezoni.

Sezona podelitev prestižnih nagrad za filmske in televizijske dosežke se nadaljuje. V nedeljo so podelili nagrade ameriškega igralskega ceha (Screen Actors Guild, SAG), ki so poleg zlatih globusov dobra napoved za to, kdo bo domov odnesel še oskarja.

A tako kot vedno niso v ospredju samo nagrade, dobitniki in poraženci, temveč tudi modne oprave. Tokrat je z njimi navdušilo zelo malo igralk, saj je večina hotela biti drzna, kar pa je razdelilo javnost.

Tviteraši so se recimo razdelili na dva pola pri Diorjevi kreaciji, ki jo je nosila noseča Natalie Portman. Je brcnila mimo ali si je prislužila naziv najbolje oblečene tega večera?

Je Natalie v Diorjevi obleki blestela ali ne? | Foto: Getty Images Je Natalie v Diorjevi obleki blestela ali ne? Foto: Getty Images

"Videti je, kot da je Natalie obleko ukradla liku Bata iz risanke Veličastnih 6. Vemo, da je noseča, zakaj skuša skriti to?"

"Koga Natalie Portman tihotapi pod to obleko? Poleg svojega otroka …"

"Natalie Portman mora osvojiti nagrado. Njena obleka je ČUDOVITA!!!"

"Morda sem pristranska, a naziv najbolje oblečene gre Natalie Portman. Ve, kako oplemenititi nosečniški trebušček!"

Modni poznavalci se niso mogli zediniti niti pri Nicole Kidman, ki so jo uvrstili na seznam najbolje oblečene in tudi na seznam najbolj tveganih oprav. Mešane občutke sta vzbujali tudi Kate Hudson in Emma Stone, ki sicer redno zasedata lestvico najbolje oblečenih, tokrat pa se modni kritiki niso mogli odločiti, kam bi ju umestili. V sivem območju sta ostali tudi Emily Blunt in Kaley Cuoco.

Emma, Nicole in Kate so dobile mešane kritike. Nekateri jih hvalijo, drugi se zgražajo. | Foto: Getty Images Emma, Nicole in Kate so dobile mešane kritike. Nekateri jih hvalijo, drugi se zgražajo. Foto: Getty Images

Tudi Emily in Kaley sta občitali v sivem območju. | Foto: Getty Images Tudi Emily in Kaley sta občitali v sivem območju. Foto: Getty Images

Med modne spodrsljaje so takoj prišteli Jessico Pimentel, Naomie Harris, Thandie Newton, Salmo Hayek in Busy Philipps …

Naomie in Jessica nista navdušili. | Foto: Getty Images Naomie in Jessica nista navdušili. Foto: Getty Images

Salma, Thandie in Busy so brez dvoma razočarale. | Foto: Getty Images Salma, Thandie in Busy so brez dvoma razočarale. Foto: Getty Images

Obe bleščeči, a tako drugačni. Michelle je dobila pohvale, Busy pa kritike. | Foto: Getty Images Obe bleščeči, a tako drugačni. Michelle je dobila pohvale, Busy pa kritike. Foto: Getty Images

… kljub temu pa so se našle pohvale za pet igralk: Michelle Williams, Sarah Paulson, Kerry Washington, Chrissy Teigen in Taraji P. Henson.

Fotogalerija
1 / 5

Sicer pa je bila sinoči na prvem mestu še ena stvar, ki je govorila glasneje kot modne oprave in nagrade. Zvezdniki so se jasno zoperstavili odločitvi ameriškega predsednika Donalda Trumpa, ki je beguncem iz več muslimanskih držav prepovedal vstop v ZDA. Igralci so na rdeči preprogi in tudi med sprejemnimi govori dali vedeti, da so begunci dobrodošli.

Save

Save

Ne spreglejte