Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
2. 7. 2024,
22.08

Osveženo pred

1 dan, 17 ur

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,48

Natisni članek

Markéta Vondroušová Oblecite se kot ... tenis

Torek, 2. 7. 2024, 22.08

1 dan, 17 ur

Oblecite se kot lanska zmagovalka turnirja v Wimbledonu

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,48
Markéta Vondroušová | Foto Guliverimage

Foto: Guliverimage

Eden izmed najbolj znanih teniških turnirjev na svetu se je že začel. Igralci so se junija še ogrevali, zdaj pa pa je že postalo zelo resno. Lanska zmagovalka na londonskih igriščih je bila Marketa Vondroušova, češka teniška igralka, ki ji je težko biti kos. Tenis pa ni priljubljen le med profesionalci, v zadnjem letu se je močno razširil tudi kot rekreacijski šport, s katerim se ukvarja vedno več ljudi. V nadaljevanju članka razkrijemo, kako se obleči kot slavna Marketa. 

Belo krilo

Wimbledon ne zahteva le dobre igre, ampak tudi upoštevanje kodeksa oblačenja. Vsi tekmovalci morajo namreč nositi bela oblačila, ki so idealna zaradi odbijanja toplote, zaradi česar igralcem ni tako vroče. Marketa Vondroušova je to pravilo dosledno upoštevala. Belo teniško krilo je osnovni kos garderobe, ki ga lahko najdete v športnih trgovinah ali naročite prek spleta.

Fotogalerija
1
 / 6

Majica

Tudi majica mora biti bela in se mora skladati s krilom. Za popoln videz poskrbite, da je majica iste znamke kot krilo. Poleg tega naj bo izdelana iz lahkih materialov, ki dihajo, omogočajo svobodo gibanja in odvajanje znoja.

Fotogalerija
1
 / 4

Pokrivalo

Vsekakor obvezen kos, ki ga mora imeti v omari čisto vsak teniški igralec. Zaščita pred soncem je absolutno na prvem mestu, zato poskrbite zanjo. 

Fotogalerija
1
 / 4

Superge

Pravilno izbrane teniške superge so brez dvoma ključne za udobje in varnost na igrišču. Imeti morajo raven podplat, kar omogoča boljšo stabilnost in oprijem na trdi podlagi. Udobne superge, zasnovane posebej za tenis, bodo zaščitile vaše noge pred poškodbami in vam omogočile boljšo igro.

Fotogalerija
1
 / 4

Lopar

Izbira loparja je odvisna od vašega znanja, velikosti in moči. Začetniki naj izberejo lažji lopar z večjo glavo, kar omogoča večjo udarno površino in olajša učenje osnov. Profesionalni igralci uporabljajo loparje, ki niso nujno primerni za začetnike. Pri nakupu loparja se posvetujte s strokovnjakom, da izberete pravo velikost, težo in napetost strun glede na vaše potrebe.

Fotogalerija
1
 / 4

Preberite še:

Zendaya Challengers
Trendi Zakaj je teniška moda najbolj vroč trend ta hip?
Športna oblačila in dodatki
Trendi Najlepša športna oblačila za poletje: kako biti trendovski tudi pri športu?
Zaščita pred soncem
Trendi Zakaj je pomembno, da pred soncem zaščitite tudi ustnice?
Ne spreglejte