Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
10. 2. 2014,
8.36

Osveženo pred

4 leta, 4 mesece

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2

Natisni članek

Ilirija valentinovo darila

Ponedeljek, 10. 2. 2014, 8.36

4 leta, 4 mesece

Nujni pripomočki za popoln valentinov zmenek

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2
Za popoln zmenek so pomembne tudi malenkosti - ne dovolite si, da bi vam manjši lepotni spodrsljaj uničil večer.

Zmenek na valentinovo ni čisto navaden zmenek – je pogosto zdravica vajini ljubezni ali celo začetek nove skupne življenjske poti. Zato ga ne jemljite preveč zlahka in se nanj ustrezno pripravite.

V ta namen smo vam pripravili nekaj zelo pomembnih nasvetov, ki vam bodo pomagali izpeljati popoln valentinov večer, brez nepotrebne zadrege.

Najprej priprava Da boste na zmenku popolnoma sproščeni in brezskrbni, morate predvideti vse neprijetnosti, ki bi vaš popoln večer prelevile v katastrofo. Zato poskrbite za brezhiben videz in si privoščite celovito nego.

Začnite pri svojem telesu. Sprostite se pod pomirjujočo prho, vsakodnevne skrbi pa odplaknite stran z negovalnim gelom za prhanje, ne pozabite na depilacijo, privoščite si kakovosten piling, po prhanju pa si v kožo vtrite hranljivo mleko za telo, ki bo vaši koži povrnilo izgubljen sijaj.

Poskrbite tudi za lep videz vaših las. Ne pozabite, da se vse začne že pri negi, lepo oblikovana pričeska je samo končni detajl. Za sijoč in satenast videz vaših las priporočamo sredstvo za nego las Moroccanoil iz originalnega arganovega olja.

Nadaljujte z nego obraza: kožo najprej temeljito očistite, privoščite ji piling, nato pa na obraz nanesite masko. Na koncu kožo nagradite še s kakovostno negovalno kremo.

Svoj stajling izpopolnite z večernim mejakapom in urejeno pričesko. Najbolj drznim priporočamo rdečo šminko in lak za nohte, če pa želite osupniti že s prvim pogledom, preizkusite tudi umetne trepalnice.

Pri uporabi negovalnih izdelkov za telo bodite pozorni na izbiro kakovostnih izdelkov, primernih za vaš tip kože in lasišča. Preverite raznoliko ponudbo kozmetičnih in negovalnih izdelkov na spletni strani Click2Chic.si, kjer boste gotovo našli popolne izdelke prav za vsak zmenek v letu.

Za v torbico Torbica je več kot le modni dodatek, na vsakem zmenku je prva pomoč lastnice. Vanjo poleg šminke in pudra v prahu shranite tudi dezodorant, pilico za nohte, glavnik, gumico za lase, parfum in vlažilne robčke. Vsaka ženska mora biti pripravljena na vse mogoče scenarije.

Vsebino omogoča www.click2chic.si

Ne spreglejte