Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
23. 6. 2014,
21.08

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4

Natisni članek

Nina Pušlar

Ponedeljek, 23. 6. 2014, 21.08

8 let

Nina Pušlar: čedna v trenirki in v glamurozni obleki (foto)

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4
Pevka Nina Pušlar je prava modna kameleonka, a kljub različnim slogom vedno osvaja s pravo mero drznosti, zapeljivosti, če je potrebno, tudi elegance.

Priljubljeno pevko Nino Pušlar smo še kot srednješolko spoznali v resničnostnem pevskem šovu. Takrat še dekletce z dolgimi, vranje črnimi lasmi je osvojilo gledalce in poslušalce s svojim glasom, simpatičnim dolenjskim naglasom in prikupnim videzom. Danes 25-letna Nina je v prihodnjih letih rasla in odrasla v uspešno mlado žensko, z leti in skladbami pa sta se spreminjala tudi njen videz in slog oblačenja.

Nova skladba – nov videz Črne lase so zamenjali oranžni, postrigla se je in se ob nasvetih modne oblikovalke in stilistke Nine Šušnjara spremenila v pravo pop divo. Odrske nastope – se spomnite tistega z Eme, ko je osvojila drugo mesto z energično pesmijo Dež, ob plesalcih pa zažigala v srebrni kombinaciji topa in hlač, polepljenih z ogledalci? – je vedno prilagodila vzdušju, ki ga je ustvarjala pesem. Bila je vse, od razočarane prevarane ženske (Ni ona) do hrepeneče gospodične (Vse, kar rečeš mi), samozavestnega dekleta (Odhajam z vetrom) in pozitivke (Svet je tvoj) ... Vsem vlogam je prilagodila tudi stajling, spremenila pričesko in ličenje.

Drzna preizkuševalka smernic, ki ve, kaj ji pristaja Rada preizkuša nove modne trende, a jih vedno prilagodi svojemu slogu. Hlače z visokim pasom, odrezani topi, vroče hlačke – Nina zna vse nositi z okusom, obenem pa ostaja tisto sproščeno in nasmejano dekle, ki smo jo pred leti spoznali na televiziji.

Čudovita tudi med tekom Nina pa je lep zgled tudi po športni plati. Svojo postavo in dobro počutje ohranja z različnimi vadbami in tekom. Njeni oboževalci jo imajo tako radi tudi zato, ker se ne boji pokazati tudi brez ličil, v trenirki ali tekaški opremi. Je namreč odlična športnica, udeleženka rekreativnih tekov, med drugim pa jo lahko spremljate tudi na Sportalu, kjer z različnimi vajami spodbuja h gibanju naše bralke in bralce.

Ne spreglejte