SiolNET. Trendi Moda
Vsebino omogoča Lux Factor
  • Messenger
  • Messenger

Natalija Verboten je videti kot 30-letnica, v resnici pa …

Lux Factor |  | Foto:
Vsebino omogoča Lux Factor

Ste se kdaj spraševali, kako svoj brezhiben videz ohranja vedno dobro razpoložena in urejena pevka Natalija Verboten?

Lux Factor | Foto: Marsikdo ne ve, da bo lepotica letos decembra dopolnila že 44 let.

Kje se torej skriva skrivnost njenega lepotnega rituala, da ima še vedno tako mladosten in svež videz?

Natalija nam je zaupala, da je odkrila super naravno kozmetiko Lux-Factor, ki poleg tega, da je izredno učinkovita, prav tako ni testirana na živalih, kar je zvezdnici še posebej pomembno.

 

Gubice bodo morale še malo počakati

Lux Factor | Foto: Natalija nam je razkrila, da jo je v zadnjem času najbolj navdušila krema proti gubicam Lux-Factor, ki prodira pod povrhnjico in v globljih plasteh hidrira kožo od znotraj navzven, spodbuja naravno obnavljanje povrhnjice ter kožo ščiti pred škodljivimi zunanjimi vplivi: "V zadnjem času me je med kremami za obraz najbolj navdušila Lux-Factor 4D Hyaluron, ker zmanjšuje gubice, kožo navlaži od znotraj, predvsem pa vsebuje 100-odstotno naravno hialuronsko kislino in preverjeno vrača svežino."

Ultradolge naravne trepalnice

Lux Factor | Foto: Natalija pa nam je izdala še eno lepotno skrivnost, in sicer kako neguje svoje čudovite in ultradolge trepalnice.

"Pridno uporabljam serum za rast trepalnic Lux-Factor Eyelash, da je tudi moj 'nude' videz nekoliko bolj glamurozen in da trepalnic ne mučim s podaljševanjem in lepljenjem umetnih."

 

 

Lux Factor | Foto: Serum za naravno podaljševanje trepalnic Lux-Factor je senzacionalna inovacija na področju znanosti v kozmetični industriji.

Gre za najbolj čisto, varno in naravno formulo za rast trepalnic na našem trgu. Brez nadležnega pekočega občutka in draženja oči ter brez neželenih stranskih učinkov je terapija s serumom za rast trepalnic Lux-Factor primerna tudi za najbolj občutljive oči. V samo od dveh do štirih tednih vam pomaga do gostejših, daljših, temnejših in bolj privihanih trepalnic, deluje pa tudi na obrveh.

Lux Factor | Foto: Če bi želeli najučinkovitejšo kremo proti gubicam in serum za naravno podaljševanje trepalnic preizkusiti tudi vi, lahko to zdaj storite po super promocijski ceni s kar 50-odstotnim popustom samo na spletni strani Lux-Cosmetics.com ali na telefonski številki 01 777 41 07.
Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin