Napaka s parfumom, ki je ne smete storiti na poročni dan

V načrtovanje poroke vložimo veliko energije, premišljevanja in načrtovanja. Na koncu pa vas na veliki dan lahko zmoti samo ena, povsem majhna stvar, ki jo lahko opazi le nevesta.

Parfum naj bo podobnega vonja kot šopek.
Parfum naj bo podobnega vonja kot šopek. Foto: Thinkstock

Med organizacijo se velikokrat izmuzne misel na to, kako bo dišal nevestin parfum in kako bo dišal njen šopek. Če sta vonja povsem drugačna in se ne dopolnjujeta, se lahko med sabo slabo pomešata in ustvarita dišavo, ki ne bo ravno laskala nevesti.

To se lahko zgodi, če ima parfum izrazit vonj začimb ali citrusov, šopek pa seveda močan cvetlični vonj. Nasprotujoči si vonji lahko tvorijo neprijetno dišavo, kar lahko privede do glavobola, ki pa je prav na poroki najmanj zaželen. Poleg tega si ob vonjavah ustvarjamo najlepše spomine, zato bi morala biti izbira šopka in parfuma za poročni dan ena od najpomembnejših odločitev.

Morda prava izbira pred poroko: Nišni parfumi so zagotovilo, da nihče na zabavi ne bo dišal kot vi

Če vam je lažje, si šopek sestavite na opdlagi vašega najljubšega parfuma. Če vam je lažje, si šopek sestavite na opdlagi vašega najljubšega parfuma. Foto: Thinkstock

Pred izbiro poročnega šopka je torej zelo pomembno, da k cvetličarki vzamete svoj najljubši parfum in ob tem izberete primerne cvetlice ter sestavite šopek, ki se ne bo le odlično ujel z vašim parfumom, temveč ga bo še dodatno poudaril.

Preberite še:
- Pet napak, ki jih delate pri nanašanju parfuma
- Skrivnosti žensk, ki vedno dobro dišijo

Save

Sorodne vsebine

Komentarji

1
  • Luksy82 / 05.04.2017. ob 04:34

    Najvecja napaka na porocni dan je, ce se porocis.

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano