Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
6. 12. 2013,
10.35

Osveženo pred

4 leta, 5 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

moda oblačila darila

Petek, 6. 12. 2013, 10.35

4 leta, 5 mesecev

Najugodnejša darila poiščite v Roses Designer Outletu na Hrvaškem

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1
Najugodnejša darila, vroče nočno outlet nakupovanje in ogromno dobre zabave za velike in majhne: vse to vas tega decembra čaka v Roses Outletu!

AKCIJE V ČASU NOČNIH OUTLET NAKUPOVANJ (sobota, 14. in 21. december, od 16. do 21. ure)

DODATNIH –50 % XYZ OUTLET (Armani Jeans, Burberry, Dsquared2, Hugo Boss ...) (za nakup 2 ali več izdelkov)

DODATNIH –40 % REPLAY

DODATNIH –20 % ARA SHOES (razen na izdelke, že znižane za 50 % in 70 %), BENETTON OUTLET, FRODDO (21. 12.), LISCA, MTČ LEPTIRIĆ, NEW BALANCE, TERRA PLANA (Vivobarefoot, United Nude, Bloch ...), VARTEKS (za gotovinska plačila), VFG (Valentino, Marlboro Classics, Missoni...)

DODATNIH –15 % CROATA (na izdelke, ki niso v akciji), LEE& WRANGLER (na hlače), LOTTO (na brezgotovinska plačila ali dodatnih –20 % (na gotovinska plačila)), MUSTANG (na hlače), PUMA (na znesek nad 500 kn; ne velja za oblačila, ki so v akcijski ponudbi, in oblačila, znižana za 60 % in 70 %) + darilo za vsakega kupca za znesek nad 700 kn)

DODATNIH –10 % GETOUT, GHETALDUS OPTIKA, KARLA, S.OLIVER (Popust ne velja za izdelke, ki so v posebni akcijski razprodaji. Drugi kuponi in akcije se ne kombinirajo.), SKINY/FALKE/JOCKEY, TOM TAILOR (druge akcije in kuponi se ne kombinirajo)

DRUGE AKCIJE FRODDO SHOP – 14. 12.: 50 % popusta na drugi, cenejši izdelek (popusti se ne seštevajo) GALILEO – 50 % popusta na vse (razen na izdelke, ki že imajo popust, višji od 50 %) SPORTINA OUTLET (Vero Moda, Marx, Silvian Heach ...) – kupi 3, plačaj 2 (kupite 2 izdelka, tretjega (najcenejšega) dobite brezplačno. Drugi kuponi in akcije se ne kombinirajo.) SHOE BOX – 1+1 za 1 kn (kupi 1, drugega dobiš za 1 kn) TORBE I TO – darilo za vsakega kupca za nakup nad 300 kn YAMAMAY – pri nakupu 4 izdelkov dobite najcenejšega za 9 kn PARFUMERIJA DOUGLAS – posebna akcijska cena parfuma – Davidoff CW woman edt 30 ml z 299 kn znižano na 159 kn, Davidoff CW edt 40 ml z 299 kn znižano na 159 kn

BOŽIČNA ZABAVA ZA VELIKE IN MALE Roses Outlet vam je v decembru poleg najboljših popustov in akcij pripravil tudi bogat zabavni program za velike in majhne. Najmlajši se bodo lahko družili z dedkom Mrazom, čakajo pa jih še kreativne delavnice, predstave, veliko zabavnih iger ... Igrajo pa se lahko tudi tisti malo večji in osvojijo kupone za dodatne popuste ali številna darila. Veliki in majhni se lahko skupaj vsako soboto do božiča od 16. do 20. ure vozijo v kočiji z dedkom Mrazom ali uživajo v božičnih nastopih številnih kulturnih društev in vokalnih skupin. Na koncu pa lahko izkoristite še popolnoma brezplačno zavijanje vaših daril.

Več podrobnosti na www.roses.hr.

ROSES DESIGNER OUTLET Hrvaška – največji outlet center na območju Gradca, Maribora in Zagreba Samo 15 minut vožnje oddaljen od slovensko-hrvaške meje, neposredno ob avtocesti A2 Zagreb–Macelj (izhod 4). V Rosesu, ki je odprt tudi ob nedeljah, lahko vse leto kupujete priznane blagovne znamke, kot so Tommy Hilfiger, Replay, s.Oliver, Nike, Puma, Adidas, Lacoste, Benetton, Lisca ... po kar od 30 do 70 odstotkov nižjih cenah.

Oglasno besedilo

Ne spreglejte