Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
30. 7. 2013,
17.19

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

tovornjak kolekcija sladoled

Torek, 30. 7. 2013, 17.19

8 let

Na lov za tovornjakom s sladoledom Henryja Hollanda!

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1
Britanski modni oblikovalec bo 2. avgusta na pot poslal simpatično pisan tovornjak s sladoledom - če se nahajate ne Otoku, oči na peclje!

Henry Holland je predelal tradicionalni tovornjak za prodajo sladoleda in ga po svoji značilni pričeski poimenoval Mr. Quiffy. Njegov namen? V značilne, razigrane Hollandove vzorce preurejeni tovornjak se bo podal na pot, mimoidoči pa bodo lahko v njem našli kose omejene kolekcije znamke House of Holland. S projektom bo modna hiša obeležila začetek nove prodajne spletne strani, ki bo luč sveta prav tako ugledala v petek, 2. avgusta.

"Ideja, da odprtje nove trgovine zaznamuješ z nečim posebnim, mi je izjemno všeč, tovornjak s sladoledom pa se zdi neverjetno v skladu z znamko," je tridesetletni oblikovalec povedal za britanski Vogue. "Očitne stvari, kot je na primer ime Mr. Quiffy, so nastale popolnoma same od sebe, ko pa smo jih dodelali, smo začeli oblikovati kolekcijo, ki temelji na sladoledu in Mr. Quiffyju."

Če se boste v prihodnjih dneh mogoče mudili v otoški prestolnici, oprezajte za pisanim tovornjačkom – za njegovim volanom lahko sedi celo Holland. Vsak član ekipe bo namreč razigrano vozilo prevzel za en dan, s tem pa izkoristil možnost, da spozna stranke svoje znamke. Mobilna trgovina bo hkrati tako služila kot raziskava, na kateri bo modna hiša osnovala svojo prvo samostojno trgovino.

"Upam, da bomo ugotovili, kdo je naša stranka, kje kupuje in kako kupuje. Da dobimo pomembne informacije, ki nam bodo pomagale pri odprtju naše vodilne trgovine."

Pisano vozilo bo v Londonu mogoče najti na mestih, kot so Covent Garden, Carnaby Street, Seven Dials in Spitalfields, potem pa se bo premaknilo v oblikovalčevo domače mesto, Manchester. Ob projektu Holland še dodaja, da bo tovornjaček morda ostal simpatična tradicija mladostne modne hiše House of Holland.

Ne spreglejte