Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
24. 11. 2023,
17.30

Osveženo pred

4 mesece, 4 tedne

Oglasno sporočilo

Natisni članek

mesec italijanske mode Emporium Galerija Emporium moda PR članek

Petek, 24. 11. 2023, 17.30

4 mesece, 4 tedne

SREDA, 22. NOVEMBER, GALERIJA EMPORIUM

Modna revija Meseca italijanske mode

Oglasno sporočilo

V Galeriji Emporium se je odvil vrhunec Meseca italijanske mode, velika modna revija italijanskih blagovnih znamk.

Galerija Emporium-24 | Foto: MAGISTRAT INTERNATIONAL D.O.O. Foto: MAGISTRAT INTERNATIONAL D.O.O.

Ob spremljavi znanih slovenskih glasbenikov, frontmana glasbene skupine Mrfy, Gregorja Štrasbergarja - Štrasa, karizmatičnega Lada Bizovičarja, čarobnega Tria Vivere in osupljive Raiven, se je na odru kot pevka in gostiteljica večera odlično znašla priljubljena igralka Lara Komar.

 

Fotogalerija
1 / 3

Na modni reviji so predstavili najnovejše modne trende italijanskih modnih znamk, elegantne obleke za praznične večerje, bleščeče kombinacije za nepozabne novoletne zabave ter tople jakne in plašče, ki so zvesta družba v hladnejših zimskih dneh. Vse s podpisom Made in Italy.

Fotogalerija
1 / 4

Emporium, Galerija Emporium kot tudi spletna trgovina Emporium.si že tretje leto zapored ostajajo slovenski dom italijanske mode.  

Mesec italijanske mode je tudi tokrat nastal v sodelovanju z Italian Trade Agency (ITA) v Ljubljani, ki deluje pod okriljem Veleposlaništva Italije v Sloveniji, pod italijanskim Ministrstvom za zunanje zadeve in gospodarsko sodelovanje.

Ga. Helena Draškovič, direktor Italian Trade Agency v Ljubljani, g. Giacomo Ricciotti in direktorica Magistrat International, ga. Jožica Brcar. | Foto: MAGISTRAT INTERNATIONAL D.O.O. Ga. Helena Draškovič, direktor Italian Trade Agency v Ljubljani, g. Giacomo Ricciotti in direktorica Magistrat International, ga. Jožica Brcar. Foto: MAGISTRAT INTERNATIONAL D.O.O.

Naročnik oglasnega sporočila je MAGISTRAT INTERNATIONAL.

Ne spreglejte