Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
20. 10. 2016,
10.12

Osveženo pred

2 meseca, 1 teden

Vsebino omogoča Philips

Foto: Philips

Natisni članek

lepota odstranjevanje dlačic advertorial Philips

Četrtek, 20. 10. 2016, 10.12

2 meseca, 1 teden

Vse za lepoto: s svetlobo do popolnega videza

Vsebino omogoča Philips

Foto: Philips

lepota ženska | Foto Thinkstock

Foto: Thinkstock

Najlepši modni dodatek vsake ženske sta njena samozavest in urejen videz. V tega je vsaka ženska pripravljena vložiti nekaj časa in truda. Včasih ni dovolj naličen obraz, ampak moramo k lepoti pristopiti celostno.

Negovan obraz izžareva ljubezen do življenja

Negovan in žareč obraz je ogledalo ženskega počutja, ličenje pa velja za ritual, brez katerega se ne začne skoraj noben dan urejene ženske.

Vsaka sezona prinaša nove trende ličenja. Smernice za letošnjo jesen so jasne: prisegale bomo na rahlo zadimljeno naličene oči in mastno črno črtalo za oči. Letos nam namreč ni treba skopariti z nanosom črnega črtala.

Mejkap lahko učinkuje kot pravi modni dodatek in postane nadomestilo za bleščeč nakit. | Foto: Thinkstock Mejkap lahko učinkuje kot pravi modni dodatek in postane nadomestilo za bleščeč nakit. Foto: Thinkstock

Če dramatičen videz zadimljeno zasenčenih oči ni vaša prva izbira in obožujete nežno in diskretno naličene veke, se lahko poigravate s sencami v barvi breskve, še posebej moderne pa so letos sence s kovinskim sijajem. Tudi učinek zadimljenih oči lahko popršimo z zlatim sijajem.

Letošnja stalnica bo tudi barva slive – pri šminkah se ne bomo smele omejevati pri različnih odtenkih od temnordeče do živo rdeče in celo vijoličaste.

Tudi pri laku za nohte smo zasledili trend, ki si ga velja zapomniti: naredite si zalogo nežno rožnatih in rdečih lakov, ne pozabite pa na barvo slive. | Foto: Thinkstock Tudi pri laku za nohte smo zasledili trend, ki si ga velja zapomniti: naredite si zalogo nežno rožnatih in rdečih lakov, ne pozabite pa na barvo slive. Foto: Thinkstock

Nikoli končan boj: popolno negovana in svilnato gladka koža

Jeseni nam ob številnih vsakodnevnih obveznostih pogosto primanjkuje časa za lepotne rituale. Z vrhunsko napravo za odstranjevanje dlačic nam lahko več časa ostane za druge stvari. | Foto: Thinkstock Jeseni nam ob številnih vsakodnevnih obveznostih pogosto primanjkuje časa za lepotne rituale. Z vrhunsko napravo za odstranjevanje dlačic nam lahko več časa ostane za druge stvari. Foto: Thinkstock

Čeprav se je poletje, ko nam odstranjevanje nezaželenih dlačic vzame kar nekaj časa, že zdavnaj poslovilo, ne moremo reči, da nam je ta skrb jeseni prihranjena. K popolnemu videzu in samozavesti seveda spada tudi negovana in gladka koža.

Tudi jeseni, ko si kupimo sezonske vstopnice za različne vodene vadbe, savne in si moramo zaradi stresa v službi večkrat privoščiti masažo, nam depilacija vzame kar nekaj dragocenega časa.

Profesionalna depilacija za domačo uporabo

Kako v pol ure do edinstveno gladke kože? Z vrhunsko napravo, ki deluje s pomočjo svetlobe. | Foto: Philips Kako v pol ure do edinstveno gladke kože? Z vrhunsko napravo, ki deluje s pomočjo svetlobe. Foto: Philips

Za konec lepotičenja še pika na i – gladka koža je nujna za samozavestno počutje in urejen videz. Izjemen uspeh pri depilaciji vseh delov telesa, ki traja od 6 do 8 tednov, lahko dosežemo z uporabo tehnologije IPL, ki preprečuje ponovno rast dlak tako po obrazu, kot povsod po telesu.

Resnično preprosto rešitev za te izzive ponuja Philips z edinstvenim odstranjevalcem dlačic Lumea, ki s posebno tehnologijo utripajoče svetlobe zagotavlja svilnato gladko kožo tudi do osem tednov.

Tehnologija, ki jo uporabljajo dermatologi

Philips Lumea je še posebej priporočljiv za odstranjevanje dlačic pod pazduho, v bikini predelu in na obrazu. | Foto: Philips Philips Lumea je še posebej priporočljiv za odstranjevanje dlačic pod pazduho, v bikini predelu in na obrazu. Foto: Philips Philips Lumea je najučinkovitejša brezžična rešitev s tehnologijo intenzivne utripajoče svetlobe IPL (Intense pulsing light), ki ob pravilni uporabi zagotavlja do osem tednov svilnato gladke kože brez dlak na predelu nog, pazduh, bikini linije in na obrazu.

Tehnologija, ki jo uporabljajo v dermatoloških ambulantah za zdravljenje čezmerne poraščenosti, je sorodna laserski. Aparat Philips Lumea Prestige SC2009 lahko varno, preprosto in učinkovito uporabljamo v udobju in intimi svojega doma. Je idealni pripomoček, zaradi katerega lahko pozabimo na nenehno britje, depilatorje, voskanje ali drage obiske pri kozmetičarki, hkrati pa prihranimo čas in uživamo v vedno gladki koži brez vraščenih dlačic, mozoljčkov in rdečice.

Kako deluje tehnologija IPL?

Philips Lumea deluje z nežnim utripanjem svetlobe na korenine dlačic. | Foto: Philips Philips Lumea deluje z nežnim utripanjem svetlobe na korenine dlačic. Foto: Philips Tehnologija IPL pri svojem delovanju z nežnim utripanjem svetlobe deluje na korenine dlačic, pri čemer melanin, rjavi pigment v dlačnih mešičkih, absorbira svetlobno energijo in jo pretvori v toplotno. Dlačice tako na naraven način preidejo v fazo mirovanja in izpadejo. Rezultat je svilnato gladka koža.

En tretma za noge, pazduho, bikini linijo in brčice na obrazu lahko opravimo v 20 minutah. Na začetku je treba postopek ponoviti vsaka dva tedna. Po treh postopkih se rast dlak zmanjša za 75 odstotkov, pri čemer koža ostaja gladka kar do osem tednov. Postopke nato opravljamo po potrebi, koža brez dlačic ter urejen in brezskrben vsakdan pa postaneta samoumevna.

Philips Lumea ima pet nastavitev jakosti svetlobne energije za nežno in učinkovito odstranjevanje dlak, ki jih prilagajamo posameznim predelom telesa in barvi kože. Koža mora biti pred postopkom temeljito očiščena in obrita. Jakost sevanja izberemo glede na fototip kože na vsakem predelu posebej. Če aparat uporabljamo pravilno, je odstranjevanje dlak s tehnologijo IPL popolnoma neboleče, varno in nežno tudi na občutljivi koži in predelih telesa.

Opozorilo: Kože ne obsevajte dvakrat na istem mestu, saj s tem ne povečate učinkovitosti, temveč le verjetnost neželenih učinkov. Uporabo odsvetujejo neposredno po fizični aktivnosti, vroči kopeli in v primeru razdražene ali vnete kože.

Brezžična uporaba kjerkoli v intimi vašega doma

Pri Philipsu so mislili tudi na moške, ki lahko z napravo Lumia Prestige odpravijo poraščenost po hrbtu. | Foto: Philips Pri Philipsu so mislili tudi na moške, ki lahko z napravo Lumia Prestige odpravijo poraščenost po hrbtu. Foto: Philips Philips Lumea Prestige odlikuje priročna brezžična zasnova, ki deluje z vgrajeno akumulatorsko baterijo z dolgo življenjsko dobo in brez ponovnega polnjenja zadostuje za najmanj 370 utripov. To zagotavlja, da uporabnica opravi popoln tretma obraza in telesa naenkrat, brez vmesnega polnjenja baterije. Življenjska doba aparata brez menjave žarnice ali drugih delov zagotavlja 250 tisoč svetlobnih utripov, kar ob normalni uporabi zadošča za od 17 do 20 let brez skrbi in dodatnih stroškov.

Zaradi brezžične zasnove lahko z dlačicami opravite v kopalnici, spalnici ali dnevni sobi, celo med gledanjem televizije.

 

Ne spreglejte