Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
19. 2. 2024,
11.41

Osveženo pred

2 meseca, 1 teden

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,49

Natisni članek

moda All Star košarka Luka Dončić Luka Dončić

Ponedeljek, 19. 2. 2024, 11.41

2 meseca, 1 teden

Luka Dončić, kot ga še nismo videli: navdušil z videzom kriminalca #video

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,49
Luka Dončić | Dončić je ponoči še petič nastopil na tekmi vseh zvezd lige NBA. Na tekmo je prišel v stilu. | Foto Reuters

Dončić je ponoči še petič nastopil na tekmi vseh zvezd lige NBA. Na tekmo je prišel v stilu.

Foto: Reuters

Košarkarski zvezdnik Luka Dončić je na svojo peto tekmo All-Star prišel več kot pripravljen. V dvorano Gainbridge Fieldhouse v Indiani je prišel v stilu in navdušil s svojim videzom. Številne je spomnil na brate Shelby iz serije Birminghamske tolpe (Peaky Blinders).

24-letnik je bil oblečen v sivo obleko, belo srajco in črno kravato, videz pa je dopolnil z dolgim črnim plaščem in očali. Številne oboževalce je spomnil na brate Shelby iz britanske serije Birminghamske tolpe, pri čemer je Dončiću manjkala le kapa s ščitkom. 

24-letnik je bil oblečen v sivo obleko, belo srajco in črno kravato, videz pa je dopolnil z dolgim črnim plaščem in očali. | Foto: Reuters 24-letnik je bil oblečen v sivo obleko, belo srajco in črno kravato, videz pa je dopolnil z dolgim črnim plaščem in očali. Foto: Reuters

Serija spremlja podvige kriminalne združbe

Na družbenih omrežjih so se na njegov videz odzvali številni oboževalci. "Verjetno je prišel bolje oblečen kot na katerokoli drugo tekmo," je zapisal eden od uporabnikov omrežja X. Nekateri so ga primerjali celo z zasebnim detektivom, največ podobnosti pa so opazili s Thomasom Shelbyjem iz serije Birminghamske tolpe.

Serija, ki se odvija po prvi svetovni vojni v Birminghamu, spremlja podvige kriminalne združbe Peaky Blinders, katere glavni člani so John, Thomas in Arthur Shelby.

Bratje Shelby iz serije Birminghamske tolpe | Foto: Profimedia Bratje Shelby iz serije Birminghamske tolpe Foto: Profimedia

Peti nastop na tekmi vseh zvezd lige NBA

Dončić je ponoči sicer še petič nastopil na tekmi vseh zvezd lige NBA. Četrtič je srečanje začel v prvi peterki, drugič pa obračun končal s porazom, potem ko je z zahodno ekipo s 186:211 klonil proti ekipi zahoda. Srečanje je odigral s pol moči, na koncu je dosegel sedem točk, sedem skokov in sedem asistenc. 

Veliko pozornosti in simpatičnih odzivov je požel tudi z neuspelim poskusom zabijanja. "Malce sem se precenil, jaz ne zabijam," je v intervjuju med tekmo o svojem neuspelem poskusu v smehu dejal Dončić.

Več o tekmi: 

Luka Dončić All-Star 2024
Sportal Dončić nasmejal s poskusom atraktivnega zabijanja, padel je veliki rekord #video

Preberite tudi:

Luka Dončić
Sportal Šaljivec Jokić tako šokiral Dončića, da je izustil nespodobno psovko
Daniel Gafford
Sportal "Zver", ki je navdušila tudi Dončića
Ne spreglejte