Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Branka Grbin

Ponedeljek,
9. 7. 2018,
12.39

Osveženo pred

5 let, 9 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2,85

Natisni članek

lepota polnila ustnice Kylie Jenner

Ponedeljek, 9. 7. 2018, 12.39

5 let, 9 mesecev

Kylie Jenner ima po petih letih spet naravne ustnice #foto

Branka Grbin

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2,85
Kylie Jenner | Foto Getty Images

Foto: Getty Images

Resničnostna zvezdnica Kylie Jenner je v eni od epizod šova Keeping Up with the Kardashians razkrila, da si je polnila v ustnice začela vbrizgavati že pri 16 letih. Zdaj je končno dopustila, da se razgradijo, in po dolgem času spet pokazala svoje naravne ustnice.

Ivona Igerc
Trendi Dr. Ivona Igerc: Obraz je kot umetniško delo, ki se lahko restavrira

Lepotna ikona današnjih deklet Kylie Jenner si je ime ustvarila z lastno linijo ličil in nasvetov o ličenju. Pri tem so bile vedno v ospredju njene polne ustnice, ki pa niso bile delo matere narave. Kylie si je vanje namreč že od 16. leta vbrizgavala polnila, kar pa je (za zdaj) prenehala.

Svojih 110 milijonov sledilcev na Instagramu je namreč presenetila z naravnim videzom ustnic, kar so številni pozdravili s pozitivnimi komentarji in komplimenti, da je videti čudovito. Po tem, ko je objavila najnovejšo fotografijo in je ena od oboževalk zapisala, da je videti kot "stara Kylie", se je na to odzvala: "Znebila sem se vseh polnil."

 

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

Priznala šele pred tremi leti

Nenadno spremembo polnejših ustnic so oboževalci družine Kardashian seveda takoj opazili - predvsem tisti, ki klan spremljajo že od samega začetka, ko je bila Kylie še majhna punčka. A zdaj 20-letna zvezdnica je vbrizgavanje javno priznala šele pred tremi leti, lani pa je razkrila tudi, zakaj je s tem sploh začela.

"Stara sem bila 15 let in sem bila zelo negotova glede svojih ustnic, ki so zelo majhne. Po enem mojih prvih poljubov mi je fant rekel: 'Mislim, da se ne boš dobro poljubljala, ker imaš tako majhne ustnice.' To sem si zelo vzela k srcu."

Dodala je še, da se po tem komentarju ni počutila lepo ali poželjivo ter da je to zelo vplivalo na njeno samozavest.

"Res sem si želela imeti polnejše ustnice. Zato sem si pomagala s črtalom, da bi ustvarila iluzijo polnejših ustnic. Prišlo je do tega, da črtalo ni bilo več dovolj," je priznala v eni od epizod Keeping Up with the Kardashians.

Kylie z izbrancem, raperjem Travisom Scottom. | Foto: Getty Images Kylie z izbrancem, raperjem Travisom Scottom. Foto: Getty Images

Hčerka Stormi ni podedovala njenih ustnic

Kot kaže, njena hčerka ne bo imela teh težav, saj je dejala, da je petmesečna Stormi po njej podedovala marsikaj, ustnic pa ne. "Ima najpopolnejše ustnice na svetu. Teh ni dobila od mene, mislim, da ima takšne njen očka," je razkrila v svojem zadnjem vlogu. Kylie je svojo prvorojenko povila z raperjem Travisom Scottom.

Donald Trump, Kylie Jenner
Trendi Donald Trump in Kylie Jenner med najvplivnejšimi ljudmi na spletu
Ne spreglejte